ANNONS

Stranden

/

Så fort jag kom ut till ön efter jobbet och hade hämtat Gillis så bytte jag kläder till shorts och t-shirt och rafsade ihop barnens badkläder för att sedan gå till stranden. Vi har en sjö på 15 minuters promenadavstånd från oss. Sedan blev det bad för den minsta i familjen. Gillis ville hellre sitta på filten, äta digestivekex och titta på oss andra vid vattnet. Tänk att jag har fått en son som är lugnet själv. Han är liksom 2,5 år och njuter av att titta på människor och bara vara.

blondinbella bada på stranden

Sally hade fullt upp med att flytta runt sanden. Hårt jobb för en liten plutt. Otroligt härlig eftermiddag. Det är så mysigt att hinna göra något efter jobbet på dagarna. Nu däremot sover barnen och jag ska jobba. Jag brukar hålla på till nio, sedan har Odd och jag en timma serietittande tillsammans.

Trevlig kväll på er!

36
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00