ANNONS

Dagens jobb

/

Vi har haft en lunch med vår advisory-grupp idag för LCC, i den sitter Hermine Coyet Ohlén, Louise Gottlieb, Linus Andrén, Per Nilsson och Adele Treschow. Vi åt lunch på Hotell Diplomat och gick igenom vår agenda som handlade om varumärke och kommunikation. Otroligt spännande att lyssna in varje gång.

blondinbella lcc advisory-grupp

Rusade tillbaka till kontoret efteråt. Vi har fått in så många fina utomhusmodeller av Flattered på senaste tiden. Men vår bröllopsballerina designad av Lars Wallin är ändå en favorit. Tänk om jag hade kunnat bära dom när jag gifte mig! Jag har fått några frågor om var de säljs och det är på vår egen sida (adlink) samt så kan ni pröva dom på Footlight. Vi (Flattered) har dessutom lanserat ny webshop som vår webbyrå Smelink har utvecklat åt oss. Förhoppningsvis upplever nu den mycket enklare och bättre jämfört med förra sajten. Smelink har vi jobbat med sen dag ett och de tagit en roll som digital strategisk partner för Flattered.

blondinbella bröllops ballerina

… Nu blir det att hämta barn och åka raka vägen och bada! Det är riktigt sommarväder ute 🙂

17
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00