ANNONS

mini-renovering

/

Såhär har vår hall där uppe sett ut nu ett bra tag, fruktansvärt att gå förbi detta utrymme varje dag, när allt annat här hemma är så himla fint just nu. Men nu är det dags att ta tag i det. Detta utrymme var ju en bastu tidigare och jag har förstått på många av er att det var galet av oss att ta bort den men bastun låg inte i anslutning till något badrum plus att den var från 1975. Hur som helst eftersom övervåningen är väldigt korridor:ig (alla kvadratmeter går till sovrummen och lekrummet) så valde vi att öppna upp denna yta så att det blir som en minihall. Dessutom tänkte vi att vi kan bygga garderober längst in vid väggen.
 

image

 
Här har det alltså varit en bastu tidigare. Bland våra grannar har jag sett att man gjort kontorshörnor. Men eftersom vi har kontor i garaget så behöver vi inte det här.
 
image

Sedan vill vi uppdatera vår tvättstuga också med mer plats för förvaring, fler hyllor och sånt. Elfas förvaringsexpert Christine Dahlman kommer att hjälpa oss med det. Vi har jobbat med Elfa tidigare i vår förra lägenhet så det ska bli roligt att se vad dom hittar på denna gång. Fortsättning följer…

I samarbete med Elfa 

45
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00