mini-renovering

Såhär har vår hall där uppe sett ut nu ett bra tag, fruktansvärt att gå förbi detta utrymme varje dag, när allt annat här hemma är så himla fint just nu. Men nu är det dags att ta tag i det. Detta utrymme var ju en bastu tidigare och jag har förstått på många av er att det var galet av oss att ta bort den men bastun låg inte i anslutning till något badrum plus att den var från 1975. Hur som helst eftersom övervåningen är väldigt korridor:ig (alla kvadratmeter går till sovrummen och lekrummet) så valde vi att öppna upp denna yta så att det blir som en minihall. Dessutom tänkte vi att vi kan bygga garderober längst in vid väggen.
 

image

 
Här har det alltså varit en bastu tidigare. Bland våra grannar har jag sett att man gjort kontorshörnor. Men eftersom vi har kontor i garaget så behöver vi inte det här.
 
image

 

Sedan vill vi uppdatera vår tvättstuga också med mer plats för förvaring, fler hyllor och sånt. Elfas förvaringsexpert Christine Dahlman kommer att hjälpa oss med det. Vi har jobbat med Elfa tidigare i vår förra lägenhet så det ska bli roligt att se vad dom hittar på denna gång. Fortsättning följer…

 

I samarbete med Elfa 

 1. Åh kan du inte göra en bibliotekshörna där med bokhyllor i hela hörnet och sedan en stor läsfåtölj och en fin lampa? Hade kunnat bli så mysigt!
  Eller barnens myshörna med tipitält eller hängfåtölj och gosig matta?
  Eller förbereda för Gillis skolstart (fast sjukt långt kvar ju) med barnskrivbord och läxhörna? Kanske pysselhörna så länge?
  Fast ofta behöver man ju mer förvaring som du säger, med fler garderober men kanske går det att få till något mysigt och lite mer möblerat samtidigt?

 2. Millan skriver:

  Tycker ni gjorde rätt i att ta bort bastun! Vi har bastu och tyckte de kändes lyxigt i början, men nu används den max 1 gång/år…

 3. Tina skriver:

  Hej fantastiska Bella!
  Tavlan i bakrunden (med bebisen på) vart kan man köpa en sån? Såg den för första gången när jag var på visning för ett hus, efter det har jag verkligen gått runt och tänkt på vart jag kan hitta en sån. Du är grym!

 4. Sofie skriver:

  Klokt val att ta bort bastun. Brukar användas flitigt de första 2 åren för att sedan övergå till förvaringsutrymme.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..