Måndag kickar igång!

Idag är en väldigt rolig dag, Ida och Evelina har nämligen kommit ner från Umeå och vi har en heldag tillsammans för få klart alla avtal inför en lansering vi ska släppa i veckan. Vi har precis tagit pressbilder och sedan väntar möten med våra jurister efter lunch. Jag och Ida har länge velat hitta på något tillsammans inte inte riktigt vetat vad, men nu har vi landat i något väldigt roligt.

 

Blondinbella nytt projekt

Tröja Lindex och byxor från Stylelevel 

 1. J skriver:

  Härligt!! Men du Isabella, jag måste säga att jag hajade till när jag var in på hennes investerarsida. Haha.. Hennes logga/typsnittet såg rakt av ut att vara LCC om man bortser från färgvalen!! Lite komiskt ändå med tanke på att ni hänger i samma kretsar 😉

 2. Lj skriver:

  Kan folk seriöst hålla k*ften om vikt och kroppsstorlek?! HUR har ni med det att göra? HUR kan ni tro att ni har rätt att kommentera på det? Av allt intressant som Bella skriver om dagligen är det bilden av hennes kropp ni väljer att kommentera? Seriöst, är ni uppvuxna med att det är okej att påpeka hur stor resp. liten någon är? Snälla för inte den dåliga vanan över till möjliga barn eller annat umgänge! Och NEEEEEEJ, det är inte heller okej att peka på hur tunn någon är, lika lite som man ska påpeka att någon blivit större! Få in det i skallen

  1. i skriver:

   Det blev läsarnas ensak samma dag Bella gick ut och skrev att hon föredrog sig själv som mullig. När blev det din ensak att säga vad som fås kommenteras? Kryp tillbaka under din sten.

   1. A skriver:

    Och Bella har inte rätt att ändra åsikt eller? Hon är nöjd med sin kropp, räcker inte de?

 3. Sara skriver:

  Ah men sluta kommentera utseende nu!
  Denna diskussionen har varit i kommentatorfältet sååå många ggr nu.

  Härlig bild och er enerig och glädje lyser om er allihop!

  1. em skriver:

   Oftare än frågor om var kläder är köpta?

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..