ANNONS

Julia Löwengrip

/

Min lillasyster är här ikväll och ska sova över. Jättemysigt. Hon har nämligen ett möte på Tv4 (ENT) imorgon och jag tänkte hänga på som support he he he. Jag minns när Julia var betydligt yngre, nu pratar vi lågstadiet/mellanstadiet och tjejerna i klassen var riktigt dumma mot henne. Jag blev så sjukt arg när jag hörde det så jag lämnade mitt möte, satte mig i en taxi och åkte ut till skolan på en gång och tog ett snack med tjejgänget. Efter det blev det skillnad.

 

blondinbella systrar

Jag är fruktansvärt stolt över denna tjej. Julia är en gamer och är fantastiskt duktig på att teckna. Imorgon ska vi på möte för att prata om hennes youtube-kanal.

74
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00