Julia Löwengrip

Min lillasyster är här ikväll och ska sova över. Jättemysigt. Hon har nämligen ett möte på Tv4 (ENT) imorgon och jag tänkte hänga på som support he he he. Jag minns när Julia var betydligt yngre, nu pratar vi lågstadiet/mellanstadiet och tjejerna i klassen var riktigt dumma mot henne. Jag blev så sjukt arg när jag hörde det så jag lämnade mitt möte, satte mig i en taxi och åkte ut till skolan på en gång och tog ett snack med tjejgänget. Efter det blev det skillnad.

 

blondinbella systrar

 

Jag är fruktansvärt stolt över denna tjej. Julia är en gamer och är fantastiskt duktig på att teckna. Imorgon ska vi på möte för att prata om hennes youtube-kanal.

 

 1. Du har ju tidigare skrivit att du själv inte tyckte om att personerna du intervjuade tog med mamma eller någon annan på anställningsintervju. Du skrev då att det gav ett dåligt intryck. Varför ska du då följa med din syster om du själv inte tycker om folk som har med sig någon? Känns det inte omoget att behöva ha med sin syster blondinbella till intervjun för att locka intresse. Det är ju hennes egen kanal och hon som blir innehållet! Låt henne sköta det själv istället!

  1. Håller faktiskt med dig här. Bella är i detta fall väldigt motsägelsefull i min mening. Att gå igenom alla avtal är inte en rimlig anledning anser jag då man inte behöver skriva på dessa när man är på mötet. Självfallet bör Isabella hjälpa sin syster, men att åka med till mötet efter att säls ”Klankat ner” på att andra vill ha med sig stöd till sin intervju känns lågt!

   1. Även om det låter motsägelsefullt tror jag hennes syster är under 18 år och då kanske det är enklare att ta med sig Isabella än sin mamma om det är så att Isabella har bättre koll på avtal, vilket jag gissar på att hon har. Som minderårig/ung är det väldigt lätt att tacka ja till saker man inte förstår sig på.

   2. Haha har ni aldrig fått ett jobb eller?! Vem har sagt något om en intervju? O vem skriver avtal på sin första intervju?! Dom har ju träffat Julia innan o Bella är med i morgon som stöd för att kontrollera att avtalet är gynsammt för Julia. Den som tycker att det är konstigt eller dåligt kommer lära sig den hårda vägen att det Är idiotiskt att inte göra precis så som Bella o Julia gör

  2. Skillnaden är väl åldern nu vet jag inte hur gammal Julia är men när man är 15-16 år ( gissar på att hon är i den åldern) är det svårt att veta hur ett avtal ska se ut!

   Goo Bella hjälp din syster 🙂 fint att se att ni har en sån fin relation till varandra

   1. Som sagt klar bella ska hjälpa sin syster! 🙂 det är mer det att det känns onödigt att följa med på mötet. Ingen kommer kräva av en minderårig att skriva på ett kontrakt på plats, och om de gör det är det nog bäst att hålla sig borta! Dock har jag innan tyckt som bella att man ska gå själv på intervjuer osv, och tror tyvärr detta stjälper mer än det hjälper. Inte samma känsla att få något bara för man har rätt kontakter, skönare att veta att man själv presterat 🙂

  3. Hennes lillasyster är väl under 18? så tycker verkligen inte du kan jämföra det som Bella skrivit om förut angående anst’llningsintervjuer osv. Är man under 18 och man är en youtuber och det ska skrivas kontrakt och grejer, då BÖR en vuxen vara med och se vad det är man skriver på egentligen och finnas där som stöd. Det är inget konstigt alls.

  4. Men det här är ju ingen anställningsintervju. Julia ska inte visa att hon är redo och bäst lämpad bland de sökande att göra ett utannonserat jobb… Hon ska dit och prata möjligheter med ett stort företag som är intresserade, och har tagit med sig sin syster för hjälp med det hon inte kan och troligtvis som stöd då hon är minderårig. Ingen förväntar sig att Julia ska kunna allt själv. Det är ju det företaget är till för, stötta henne. Hon ska inte jobba åt företaget, de ska jobba åt henne ;).

   1. Nej Mathilda, Odd jobbar sen ett tag tillbaka på TV 4 (ENT), sen har han ett eget företag också kanske, men han driver inget eget längre, han är anställd…

  1. Du kanske har missat det men spel är någonting stort som folk dessutom kan tjäna pengar på, främst via kanaler så som Youtube. Att vara en gamer är någonting bra och roligt. Dessutom lär man sig otroligt mycket via spel. Så dra du med dina fördomar tillbaka till 70 talet.

  2. Vet du ens vad det är?
   Det är ju ett seriöst jobb som, om man blir duktig, kan leva extremt gott på!

   Och dessutom- vem skriver nedlåtande kommentarer om en 15årig tjej?

  3. Vet du vem Markus Persson är? Han började som gamer. Idag är han värd 1,34 miljarder dollar. Låter rätt seriöst i mina öron… Sen har vi alla gamers på. YT som också drar in feta pengar genom att sitta och spela live för tittare. De spelar spel och får betalt, BRA betalt.
   Och att vara gamer idag kan leda rakt in i en drömkarriär inom spel och spelutveckling om man har intresset för det. Min man drar in ca 50’000 i månaden som senior spelutvecklare. Han jobbar med det han älskar och tjänar bra med pengar. Tycker du fortfarande det är oseriöst?

  4. Måste allt vara så himla seriöst hela tiden då? Det är väl fantastiskt att man har intressen och att det finns saker man verkligen älskar att göra! Om du tycker det är givande att bara göra seriösa saker så får du gärna tycka det, men klanka aldrig ner eller döm någon annan är du snäll 🙂

  5. Kolla upp Deligracy, Doctor Paully på Youtube och Twitch. De har det som heltidsjobb och det går bra, väldigt bra.
   Seriöst, oh yes!

  6. Välkommen fram, lyft bort stenen du levt under. Kan tipsa om lite google-sökningar där du kan lära dig mer om detta. Testa att söka på ”eSport”. Krass beskrivet som vilken sport som helst där spelarna tjänar lika mycket som fotbollspelarna i A-laget på att tävla i dataspel. (utöka ditt sökande med exempelvis ”DreamHack” eller ”ESL Gaming”) Många av dessa spelare blir upptäckta på det fantastiska internet, på youtube eller twitch. Ger tips på google-sökningen ”Pewdiepie” som ett alldeles svenskt tips på hur otroligt mäktigt youtube kan vara. Hoppas detta inte känns för övermäktigt och får dig att krypa tillbaka under stenen. Detta årtionde är fantastiskt och fullt av möjligheter!

   1. Ja det går att tjäna pengar på e-sport. Dock inte överdrivet många..
    Sen är väl inte 28 prenumeranter något man tjänar flera tusen på.

  1. Avundsjuk deluxe? Om du vart i Bellas sits och varit storasyster, hade du inte hjälpt din lillasyster då? Tänk efter innan du postar massa onödigt skit.

   1. Ahmen d ere juh!? Tror jag te 99% iaf, Inge fel med det dock, hennes efternamn kan nog ta henne en bit om senior löwengrip coachar henne rätt. Kolla på klanen kardashian, kan val ändå inte gått fullt lika bra for resten av brudarna om inte Kimpan fixat biffen?

   2. Fast det hade varit snyggare om det sett ut som att Julia tog sig fram på engen hand. Att hon är duktig och har talang är det ingen tvekan om och alla fattar ju att hon har en syrra som kan hjälpa henne med kontakter…Men det är synd om folk tar Julia för den räkmacka hon får istället för den talang hon har.

   3. Fast det är ju inte sant att hon ”glider räkmacka”, hon har ju lyckats få ett möte på tv4 helt själv utan att blivit omnämnd på Isabellas blogg. Hennes efternamn kan hon ju inte rå för. Heja Julia!! 🙂

  2. För det första- det mest här i livet handlar om kontakter och för det andra…. Julia är 15år(?) och så sitter du en vuxen kvinna(???) och skriver nedlåtande kommentarer dagen innan hon ska på ett, för henne, antagligen jättestort och viktigt möte?

   Vad är det för fel på dig?!

 2. Så himla fina är ni! Älskar Julias hår, supersnyggt 🙂 Är det extensions eller har hon så vackert, långt eget hår? Kramisar

 3. Åh, såna här inlägg berör i all sin enkelhet! Mina systrar är bland det bästa jag har i livet, men samtidigt tar jag dem alldeles för mycket för givet.

 4. Klart man nyttjar sina kontakter, annars är man bra korkad! Men utan kunskap eller talang kommer man ingen vart ändå. Livet är inte alltid rättvis, men kämpar man så når man sina mål på ett eller annat sätt! Ingen idé att slösa energi på att gara avundsjuk och bitter, glädja med andra och lägg energin på ditt eget liv istället!

 5. Jag håller alla timmar för henne imorgon- spännande och jag hoppas hon kommer lyckas med det hon vill!

 6. Syskon är verkligen de finaste man kan få! Så extremt tacksam för mina, ganska jobbiga, tonårsbröder! De är så härligt när man kan/får hjälpa till

 7. Det är konstigt folk det finns. En del hackar ner på Bella vad hon än säger eller gör. Avundsjuka – jantelagen.

 8. Avtalstexter är väl inte din starka sida, Bella. Låt någon mera kunnig titta på det när eller om det blir aktuellt.

  1. Vad vet du ens om det? Så onödig kommentar. Hon är ju säkert bättre på avtal än både dig och gemene man! Lägg ner avundsjukan.

  1. ENT har fått en ny chef så man vet ju aldrig…
   Men om Odd fortf är Commercial Manager så borde väl avtalen ENT använder sig av vara kända av både honom och Isabella. Det måste vara ganska standardiserat även om vissa procentsatser och ersättningar kan variera från fall till fall.

 9. Dessutom jobbar ju Odd på Tv4(ent) ?? Så han har alltså fixat in din syster? Snacka om räckmacka..

  1. Så är det ju för alla, man får dra i sina kontakter man har. Någon känner någon som jobbar på tv4 och någon känner någon som jobbar på donken, jobb som jobb, alla kontakter är bra, speciellt för unga.

  2. Ewa vilken nedlåtande kommentar. Istället för att vara en bitter kärring så önska henne lycka till istället.

   1. Emma
    Jag är ingen bitter kärring, var får du det ifrån? Du däremot låter inte så trevlig, du kanske ska fundera på det..

  3. Ja, de jobb jag haft har jag fått via kontakter. Samma sak för många jag känner. Fast kanske inte räknas eftersom vi har ”vanliga” jobb?

  4. Tråkig attityd! ALLA använder sig av kontakter i jobbvärlden OM man har. Det är inget unikt för Julia om det nu är så… Jisses!

 10. Hej Isabella! När är nästa 3 för 2 kampanj av lcc? Det är så mycket jag vill köpa, schampoo och balsam, inpackning, solskyddet 🙂 och sitter och väntar på nästa kampanj men det blir ju ingen så får ha billigt schampoo så länge vilket inte uppskattad av mitt hår haha. Trevlig dag!

 11. Lät spännande men nu har jag både googlat och sökt på Youtube. Hittade dessvärre ingenting om Julia….? Var finns hennes material?

 12. Jag fick verkligen en syskonboost i helgen. Var hemma hos min mamma (pga begravning för min pappa) och för första gången på 8 år(!) så var alla vi 6 syskon samlade. Kändes riktigt skönt. Trots sorgen så var det fina dagar vi haft tillsammans.

 13. Tråkigt med alla avundsjuka,gnälliga små individer som måste peta in sina små negativa,patetiska inlägg…. I en fungerande familj så finns man för varann och ställer upp för varann…
  Lycka till idag och hoppas att det går bra! ❤️

 14. Grymt att du stod upp för syrran!
  Jag funderade dock över en grej – varför måste allt vara mätt i prestationer? Du skriver att du är stolt över din syster. Härligt! Stolt över hennes prestationer som gamer och att hon är bra på att teckna. När jag beskriver en person jag verkligen är stolt över och tycker om handlar det sällan om hens prestationer, utan snarare om hur personen ÄR.
  Bara en liten tanke!
  Tack för en intressant blogg.

 15. Åh vilken lycka, att ha en storasyster som står upp för en på det sättet. När jag var liten, typ lågstadieåldern, så var det ombytta roller. Min storebror blev mobbad. De största killarna gav sig ofta på honom , inte ”bara” verbalt utan även fysiskt. Av någon anledning, som jag inte förstår i dag, så var jag inte rädd för sånt där då, utan jag gav mig rätt in i det och stod upp för honom. Gav igen både verbalt och fysiskt på dem. Jag som en liten ensam tjej mot stora killar som var tre år äldre. Men det var dock inte uppskattat av min bror. (Han tyckte väl att det var pinsamt att lillastyster försvarade honom). I dag, väldigt många år senare…så har jag blivit helt annorlunda. Sååå konflikträdd och oerhört svårt att stå upp för mig själv och säga ifrån. I typ alla situationer och mot stort sett vem som helst. Men ju mer attityd personen har, desto värre är det som regel. Som alldeles nyligen. Det pågår renovering i min och mina grannars lägenheter. Jag sitter hemma och jobbar. Fyra snickare ska in och göra grejer i min lägenhet. Bara en av dem säger hej, de andra behandlar mig som luft. I mitt eget hem. De pratar om mig när jag sitter bredvid dem, som att jag inte är där. Jag har slagit bort låset på min dörr, så de kan komma och gå som de vill, men ber dem om att stänga dörren efter sig, så min katt inte springer ut. Då surnar den ena (chefen) till och säger irriterat att ja, vi ska hämta grejer vi ska slänga , sen ska vi nog stänga dörren. När de står i hallen, så säger en av de andra medvetet högt för att jag skulle höra det ”vi tar den där jävla katten med oss och slänger den också”, sagt i aggressiv ton. Och vad gör jag… ingenting. Jag låtsas att jag inte hör och fortsätter att titta på datorskärmen. Sedan hör jag dem prata skit om mig med detsamma utanför dörren. Om vilken idiot jag är, och hur skräckslagen jag såg ut osv.

  1. Spela in dem nästa gång de är där (i smyg alltså). Sedan tar du det med deras chef. Man får ha svårt att säga ifrån, men detta låter som rena kränkningar, det ska du verkligen inte ta!! Häng ut företaget, ring bostadsbolaget, eller vad som. Men gör nåt! Du kommer att må mkt bättre sen när du vet att du inte tar nån skit … Lycka till!

 16. Bella! Vad streamar Julia för spel? Har hon upptäckt Twitch.tv? Väldigt bra community för gamers om hon inte visste det. Åh, så spännande! Jag önskar henne all lycka!

 17. Men herregud att ni orkar diskutera detta! Det är ett avtal inte rocket science ;). Fattar inte ens att jag läser denna diskussion. Om Bella vill hjälpa sin syster, så gör hon det. Känner ni bella och hennes syster eller? Tydligen gör ni det, för ni vet ju vad som är rätt och fel för bella. Ni kanske är hennes morsa?

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..