Julia Löwengrip

Min lillasyster är här ikväll och ska sova över. Jättemysigt. Hon har nämligen ett möte på Tv4 (ENT) imorgon och jag tänkte hänga på som support he he he. Jag minns när Julia var betydligt yngre, nu pratar vi lågstadiet/mellanstadiet och tjejerna i klassen var riktigt dumma mot henne. Jag blev så sjukt arg när jag hörde det så jag lämnade mitt möte, satte mig i en taxi och åkte ut till skolan på en gång och tog ett snack med tjejgänget. Efter det blev det skillnad.

 

blondinbella systrar

 

Jag är fruktansvärt stolt över denna tjej. Julia är en gamer och är fantastiskt duktig på att teckna. Imorgon ska vi på möte för att prata om hennes youtube-kanal.

 

 1. Morsan skriver:

  Men herregud att ni orkar diskutera detta! Det är ett avtal inte rocket science ;). Fattar inte ens att jag läser denna diskussion. Om Bella vill hjälpa sin syster, så gör hon det. Känner ni bella och hennes syster eller? Tydligen gör ni det, för ni vet ju vad som är rätt och fel för bella. Ni kanske är hennes morsa?

 2. Sanna skriver:

  Bella! Vad streamar Julia för spel? Har hon upptäckt Twitch.tv? Väldigt bra community för gamers om hon inte visste det. Åh, så spännande! Jag önskar henne all lycka!

 3. Maria skriver:

  Åh vilken lycka, att ha en storasyster som står upp för en på det sättet. När jag var liten, typ lågstadieåldern, så var det ombytta roller. Min storebror blev mobbad. De största killarna gav sig ofta på honom , inte ”bara” verbalt utan även fysiskt. Av någon anledning, som jag inte förstår i dag, så var jag inte rädd för sånt där då, utan jag gav mig rätt in i det och stod upp för honom. Gav igen både verbalt och fysiskt på dem. Jag som en liten ensam tjej mot stora killar som var tre år äldre. Men det var dock inte uppskattat av min bror. (Han tyckte väl att det var pinsamt att lillastyster försvarade honom). I dag, väldigt många år senare…så har jag blivit helt annorlunda. Sååå konflikträdd och oerhört svårt att stå upp för mig själv och säga ifrån. I typ alla situationer och mot stort sett vem som helst. Men ju mer attityd personen har, desto värre är det som regel. Som alldeles nyligen. Det pågår renovering i min och mina grannars lägenheter. Jag sitter hemma och jobbar. Fyra snickare ska in och göra grejer i min lägenhet. Bara en av dem säger hej, de andra behandlar mig som luft. I mitt eget hem. De pratar om mig när jag sitter bredvid dem, som att jag inte är där. Jag har slagit bort låset på min dörr, så de kan komma och gå som de vill, men ber dem om att stänga dörren efter sig, så min katt inte springer ut. Då surnar den ena (chefen) till och säger irriterat att ja, vi ska hämta grejer vi ska slänga , sen ska vi nog stänga dörren. När de står i hallen, så säger en av de andra medvetet högt för att jag skulle höra det ”vi tar den där jävla katten med oss och slänger den också”, sagt i aggressiv ton. Och vad gör jag… ingenting. Jag låtsas att jag inte hör och fortsätter att titta på datorskärmen. Sedan hör jag dem prata skit om mig med detsamma utanför dörren. Om vilken idiot jag är, och hur skräckslagen jag såg ut osv.

  1. Tanja skriver:

   Spela in dem nästa gång de är där (i smyg alltså). Sedan tar du det med deras chef. Man får ha svårt att säga ifrån, men detta låter som rena kränkningar, det ska du verkligen inte ta!! Häng ut företaget, ring bostadsbolaget, eller vad som. Men gör nåt! Du kommer att må mkt bättre sen när du vet att du inte tar nån skit … Lycka till!

 4. Js skriver:

  Så bra gjort. Kunne ønske noen stilte opp sånn for meg da jeg ble mobbet på skolen. Bra gjort storesøster!

 5. Sofia skriver:

  Grymt att du stod upp för syrran!
  Jag funderade dock över en grej – varför måste allt vara mätt i prestationer? Du skriver att du är stolt över din syster. Härligt! Stolt över hennes prestationer som gamer och att hon är bra på att teckna. När jag beskriver en person jag verkligen är stolt över och tycker om handlar det sällan om hens prestationer, utan snarare om hur personen ÄR.
  Bara en liten tanke!
  Tack för en intressant blogg.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..