ANNONS

Kärleksförklaring

/

Vi hade en trädgårdsmästare här igår, vi har insett att vi gärna klipper gräsmattan och rensar i rabatterna men större saker som att beskära häcken och alla fyra träd kommer vi inte att göra själva. Dessutom behöver vi lite råd kring hur man sköter allt. Vi har en liten tomt men det innehåller precis allt. Vi har två äppelträd, två körsbärsträd, ett hasselnöt-träd/buske?, fläder, svarta vinbär, rabarber, hallon, smultron, rosor, tulpaner, pioner, syrén och tusen andra sorter jag inte snappade upp igår när trädgårdsmästaren gick igenom allt med mig. Dessutom hittade hon en växt som är frätande för barn och den ska hon ta bort. Fy.

blondinbella blommor från trädgården

Det är så häftigt att kunna plocka blommor från trädgården. Jag har alltid köpt blommor varje helg, snacka om att jag sparar in.

blondinbella sally och bella

Nu ska familjen ut och göra några ärenden. Förresten. Jag upptäckte en ny väldigt basal nivå av att visa kärlek idag. OBS: krävs småbarn för att förstå. Jag satt på toa en längre stund och så hör jag att barnen har upptäckt att jag är borta och de börjar såklart ropa och undra var jag är. I vanliga fall dröjer det inte många sekunder för ens man har två små som sällskap varav den ena vill sitta i knät och den andra vill ge bestämma över hur mycket papper jag får använda. Då plötsligt hör jag hur Odd säger ”Inte störa mamma, hon vill vara ifred”. När jag hörde dom orden så gick en ström av kärlek genom kroppen. Det krävs inte mycket nu för tiden… 🙂

59
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00