ANNONS

Min vackra hy 

/

Igår hade vi som sagt ett event på Kronans Apotek Care & Beauty inne på Mall of Scandinavia. Apoteket är 400 kvm stort om jag inte minns fel. Väldigt fint i alla fall. Det var LCC tillsammans med Idun som avslutade vår kampanj #minvackrahy. Vi har ju haft tre kvinnor som testat våra produkter i ca tio veckor och nu var det alltså upp till bevis. Vi pratade även mycket om hur det är att leva med problemhy och jag berättade hur mina år med acne har varit.

blondinbella min vackra hy

Jag och tjejerna som testade!

blondinbella event mos

Här är Caroline från Idun. Hon berättade om Iduns vision och syn på hud. Idun är mineral-make up som passar människor som är extra känsliga. Resultatet för tjejerna under dessa tio veckor blev riktigt bra. Framförallt så hade de lärt sig mycket om hudvård och hyn kändes mer balanserad för alla tre.

blondinbella apotek mos
blondinbella event lcc mos
blondinbella apotek
blondinbella skönhetsprodukter

Andrea är chef för Care & Beauty. Min klänning är ifrån By Malina.

blondinbella instagram lss

Mitt otroliga team. Det var sista dagen för Theres. Det blev känslosamt att säga hejdå. Hon har tillfört enormt mycket till företaget under dessa år. Började med praktik, sedan deltidsjobb under tiden på gymnasiet och sedan gick det över till en heltidstjänst i ett år. Nu vill hon fortsätta att plugga. Theres tänker alltid utanför boxen vilket man som litet bolag behöver. Det ska bli roligt att följa hennes resa efter det här. Theres är förövrigt den första som slutar i företaget sedan vi startade. Jag ser det som ett bra betyg. Det är rätt krävande att jobba i ett litet bolag som växer snabbt. Entreprenörsandan som finns passar verkligen inte alla. Som chef är det svårt att erbjuda en klassisk stor HR-avdelning och fikapaus vid tre men vi försöker hitta andra sätt som höjer vår arbetsplats.

54

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00