ANNONS

Fredagsbus

/

Idag är det fredag vilket innebär lek med barnen och Martina! Eftersom det regnade så hängde vi på låset till Andys Lekland i Bromma. Precis som förra fredagen och vi busade runt till två. Det är så kul att se barnens lycka i ansiktet när dom springer runt där helt fritt. Där är det som som sätter agendan och vi vuxna hänger på. Gillis känner sig otroligt stor och jag tycker att det är en viktig känsla. Han vet att jag litar på honom och han blir en meter längre när han får ”bestämma själv”.

blondinbella fredagsbus
blondinbella sally pizza

Nu ska jag väcka barnen i bilen och fredagshandla. Jag tar Sally kundvagnen och Gillis får dra en barn-kundvagn bredvid och hjälpa till. Det är det smidigaste sättet.

64
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00