Fredagsbus

Idag är det fredag vilket innebär lek med barnen och Martina! Eftersom det regnade så hängde vi på låset till Andys Lekland i Bromma. Precis som förra fredagen och vi busade runt till två. Det är så kul att se barnens lycka i ansiktet när dom springer runt där helt fritt. Där är det som som sätter agendan och vi vuxna hänger på. Gillis känner sig otroligt stor och jag tycker att det är en viktig känsla. Han vet att jag litar på honom och han blir en meter längre när han får ”bestämma själv”.

 

blondinbella fredagsbus
blondinbella sally pizza

 

Nu ska jag väcka barnen i bilen och fredagshandla. Jag tar Sally kundvagnen och Gillis får dra en barn-kundvagn bredvid och hjälpa till. Det är det smidigaste sättet.

 1. Mia skriver:

  Jag blir mörkrädd av vissa inlägg. Om man har fullt friska barn utan driv har man misslyckats rejält i föräldraskapet. Jag skulle vara helt knäckt som förälder om mina barn agerade så. Jag har också massa pengar och skulle kunna ge mina barn fördelar. Och det gör jag men jag kräver en motprestation och engagemang. Annars får de inte ett skit! Att bara få och inte ha krav på sig är negativt för självkänslan och kan leda till intiativlöshet och depression. Vill ni det? Tror inte det, ställ då krav. Läs lite böcker av David Eberhard och skaffa er liiiite självinsikt. Ni gör ungarna björntjänster….

 2. Sofie skriver:

  Rekommenderar även Leos Lekland i Arninge. Där kan man även fylla på sitt kaffeglas hur många gånger man vill 😉 Maten är fräsch och god också. Tycker att ni verkar var en superhärlig familj.

 3. Nä men folk är inte riktigt normala…. Herregud, att ifrågasätta om Bella borde gå till leklandet med barnen eller inte… Jag har märkt att man ALLTID ska hitta nåt att klaga på men detta..?! Det kostar inte en miljon att åka ditt, så wtf?

  1. Malin skriver:

   Håller med. Skrattade högt när jag läste att det max kostar 200 kr för Isabella och barnen. 200kr har jag som arbetslös råd att slänga ut, även en dålig månad.

 4. E skriver:

  Varför skriver du inte mer om den där flyktinggrejen? Var det bara en engångsgrej och någonting du gjorde för studen för att visa hur ”duktig” du är?

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..