ANNONS

Braid&Blow

/

Idag vid lunch så gick jag förbi Braid&Blow på Centralen, vi har ju ett event ikväll och jag ville göra något annorlunda och få bort håret från ansiktet eftersom eventet handlar om hud. Jag träffade Helen som äger salongen tillsammans med Sara och jag fick höra en story som fick mitt entreprenörshjärta att brinna. Sara och Helen är båda småbarnsmammor, båda bor i Jakobsberg och dom har satsat allt på denna salong som nu varit igång i en månad. Dom har i dagsläget kvar sina andra jobb men turas om att vara på salongen. Nu hoppas dom få fart på bokningarna och sin dröm.

blondinbella fläta
blondinbella fön och flätor

Jag blir ju eld och lågor när jag hör sånt här, många människor säger att ”om jag bara hade såhär mycket pengar så hade jag startat igång ”. Men dessa kvinnor har verkligen pusslat med hjälp av vänner och familj, bytt boende och försökt få ihop det. Helen ville först inte ta betalt när jag var klar för att jag hade fotat till bloggen men jag sa att det är sjävklart att jag ska göra det. Och nej jag får inget betalt för att skriva detta utan jag vill av hela mitt hjärta att deras Braid&Blow ska gå bra för det är en fantastiskt bra idé, en salong som gör flätor eller tvättar och fönar för 290 kronor. Salongen ligger inne på centralen! Boka gärna, perfekt inför studenten. Heja Mompreneurs!

84
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00