ANNONS

Bröstet korvar sig

/

Och så har ännu en dag snart passerat. Fastän jag är trött efter läggning så trivs jag ändå med vardagslunket. Jag minns att någon sa att det är när barnen börjar på förskola som man kan få panik över hamsterhjulet med lämna, hämta, handla, äta, leka, städa natta etc och så går det runt och runt. Jag trivs med rutinerna. Det finns något mysigt i att försöka få ihop dagarna. Jag menar, alla småbarnsföräldrar är i samma situation. Jag kommer ihåg alla gånger jag stod och vaggade Gillis och Sally mitt i natten för att få dom att sova, då tittade jag ut genom fönstret på Kungsholmen  och tänkte på alla andra tusentals föräldrar som var uppe mitt i natten samtidigt som mig. 

Likadant är det nu. Vi är hundratusentals familjer som pusslar och gör så gott vi kan varje dag. Det steks köttbullar i många stekpannor, barn som vägrar att äta, den gyllene vällingstunden vid micron, komma ut och sätta sig i soffan och pusta ut när alla sover. Många av oss lever rätt lika liv och det är fint på något sätt, att veta att vi inte är ensamma.

blondinbella hemma kostymen

Vardagskostymen. Tajts och gammalt amningslinne. Håller brösten på plats utan bh. Världens bästa grej.

blondinbella korviga bröst

Titta här vad jag har upptäckt! Mitt ena bröst korvar sig. Är det någon post amning kanske? Jag försökte förresten använda en push up-bh häromdagen och det blev katastrof! Brösten tryckes ihop men det blev en enorm glipa i mellan samt att allt rynkades till hehe…
 
Är det någon av er som känner igen er?

114
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00