Bröstet korvar sig

Och så har ännu en dag snart passerat. Fastän jag är trött efter läggning så trivs jag ändå med vardagslunket. Jag minns att någon sa att det är när barnen börjar på förskola som man kan få panik över hamsterhjulet med lämna, hämta, handla, äta, leka, städa natta etc och så går det runt och runt. Jag trivs med rutinerna. Det finns något mysigt i att försöka få ihop dagarna. Jag menar, alla småbarnsföräldrar är i samma situation. Jag kommer ihåg alla gånger jag stod och vaggade Gillis och Sally mitt i natten för att få dom att sova, då tittade jag ut genom fönstret på Kungsholmen  och tänkte på alla andra tusentals föräldrar som var uppe mitt i natten samtidigt som mig. 

Likadant är det nu. Vi är hundratusentals familjer som pusslar och gör så gott vi kan varje dag. Det steks köttbullar i många stekpannor, barn som vägrar att äta, den gyllene vällingstunden vid micron, komma ut och sätta sig i soffan och pusta ut när alla sover. Många av oss lever rätt lika liv och det är fint på något sätt, att veta att vi inte är ensamma.

 

blondinbella hemma kostymen

 

Vardagskostymen. Tajts och gammalt amningslinne. Håller brösten på plats utan bh. Världens bästa grej.

 

blondinbella korviga bröst

 

Titta här vad jag har upptäckt! Mitt ena bröst korvar sig. Är det någon post amning kanske? Jag försökte förresten använda en push up-bh häromdagen och det blev katastrof! Brösten tryckes ihop men det blev en enorm glipa i mellan samt att allt rynkades till hehe…
 
Är det någon av er som känner igen er?

 1. Så himla fint tänkt! När jag är uppe med min dotter i natt ska jag tänka på alla andra som också är det. Tack för att du skriver så tänkvärda saker. 🙂

 2. Emma skriver:

  Jag har läst din blogg till och från under många år. Gång på gång har jag imponerats av ditt driv och allt du åstadkommer karriärsmässigt. Men ditt ”föräldrabloggande” tar det liksom hundra resor högre upp! Wow! Uppskattar verkligen din personlig ton (och där du inte heller är för privat och känns utlämnande mot någon) och hur du känns så jordnära trots att du lever ett liv som många av oss andra inte gör. Dock samma köttbullar 😉
  Sådan himla igenkänning både på bröst och livspussel, trots att jag ännu bara ammat en unge 😉 🙂 För mig är du en stor inspirationskälla!

 3. Linda skriver:

  Till C. Vad är skillnaden om du inte inser det har du redan gått ner så långt i ytlighetsträsket. Det är FANTASTISKT att vi kvinnor får en stark, offentlig, driven riktig powerwoman som stöttar och hjälper oss kvinnor genom att tala om det som det aldrig talas om och det är det Isabella gör. Att kroppen förändras, att det är jobbigt att vara förälder, att man får vara trött på saker, att det är okej att vara nöjd, att man ska vara nöjd över hur man ser ut vi är friska och lyckligt lottade personer som lever där vi gör. Att färga håret är ju något som majoriteten har gjort, antingen i tonåren när man experimenterar eller när man bara vill göra en tillfällig förändring. Kroppen skadas inte om du inte redan visste det, hår har inga celler och är ”dött”. Du nämner de minsta larviga sakerna alltså är du extremist eller vad är det frågan om? Så bara för att man är lite motståndare för att lägga sig under kniven pga dåligt självförtroende så får man inte längre måla naglarna? Hör du själv hur du låter? Får vi kvinnor inte raka benen längre heller då eller använda parfym och smink?
  Som sista sak tror du att ens hud mår bra av att ha acne? Nej precis, därför försöker man göra något åt det. Det är inte meningen att kroppen ska må så.
  Jag hoppas att inlägg som C:s gör att du blir ännu starkare och frustrerad som gör att du vill uppmärksamma ännu fler saker Isabella!
  Tack för en grym blogg/ Linda 25.

 4. C skriver:

  Förstår inte dom som inte tycker att man ska plastikopererabrösten tex. Vad är skillnaden om vi ska prata om att barnen kan ta skada och tro att så ska det va för att duga!
  Bella bleker tänderna , fixar naglar, fixar hyn inhandlar( inhandlat mängder av produkter till sin acne hy , bleker sitt hår , lös ögonfransar
  Anlitar stylist , anlitar inredare!! Allt görs för att man vill förbättra sig eller hur? Stora bröst som blivit hängiga är inte skönt för axlar och rygg! Så låt alla göra som dom vill
  Vill om jag anser mig må bättre i blekt hår eller nya bröst …. Låt det vara så vad är skillnaden ?

  1. Bell skriver:

   Att plastikoperera sig är rätt säkert i Sverige, men ha fortfarande i åtanke att man inte ens vill operera folk som är sjuka på riktigt på grund av den risk det innebär med narkos och öppna upp en människa. Man ska fråga sig om man är villig att ta den risken och givetvis är det väl bättre att först och främst försöka bättra på sitt självförtroende och anledningen (utseendehetsen) som gör att vi faktiskt går igenom dessa operationer?

 5. Plast och annat jox hör inte hemma i en människas kropp. Punkt slut. Har man råkat ut för en olycka så visst och vill kunna se så ”normal” ut som möjligt. Det är ju helt ok. Men att operera om sig och sen en vacker dag kanske ångra sig bara för att man skulle ta en vacker selfie?? Nej, det är jag inte mycket för… Sånt där är ju nästan farligare än sms lån… Dessutom är det inte särskilt vackert. Särskilt inte när man har blivit beroende och opererat om sig så många gånger att när man är 70 fyllda ska behöva se ut som en utomjording.. Kanske lite elakt sagt men plast i min hud.. Nej tack! Även om jag är en man 🙂

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..