Affärsängel och havrebollar

Full fart idag. Under eftermiddagen så träffade jag sex företag och lyssnade in deras affärsidéer. Två av dom var riktigt bra. Åkte hem helt pirrig i kroppen när jag tänkte på hur bra det kunde bli av att jobba ihop.

 

blondinbella affärsängel

blondinbella baka chokladbollar

blondinbella bakar

 

När jag hämtade Gillis på förskolan så började det regna och jag förklarade för Gillis att regn är ett bra väder för att baka chokladbollar. Så det är precis det vi har gjort. Eller det blev havrebollar. Onsdagslyx.

 1. Mia skriver:

  Att regniga dagar är perfekta att baka och göra chokladbollar på! Precis min devis! Så vill jag uppfostra mina barn, inte i överdrift såklart, men att det finns små mysiga och enkla medel att förhöja livskvaliteten i vardagen. Du är en toppenmamna tror jag!

 2. Si skriver:

  Och båda föräldrarna håller på med mobilerna…

 3. Elina skriver:

  Hej Bella!
  Så himla fint ni fått! Det är så att jag är ute efter en bäddsoffa och de ni har i ert gästrum ser supersnygg ut. Ser att den finns i beige och mörkgrå så antar att du har beige? Men den ser nästan ljusgrå ut, hur upplever du den? Vill helst ha En ljusgrå. Vore väldigt tacksam för svar, så vi slipper välja fel 🙂
  Tack för att du är så inspirerande! Massor av kramar till dig

 4. Petra skriver:

  Märkligt att Odd är hemma och inlägget lades upp kl 16:25.
  Är det en gammal bild eller har Odd inte längre ett jobb där på TV4 ?
  Jag jobbar också inom media och inte kan jag vara hemma halv fem en vardag inte.
  Jag är sällan hemma förrän ett par timmar senare.

  1. A skriver:

   Varför är det ditt problem? Han kanske slutade tidigare av någon anledning. Han kanske är ledig? Hemma sjuk? Vad som helst, vad spelar det för roll?

 5. Annica skriver:

  Finns det en enda bild sen Sally kom där du håller i Gillis? Eller skriver att du saknar honom? Du skriver alltid bara om Sally o hur underbart allt är med henne. Du skriver om dem på två helt olika sätt. Med honom rabblas det om vad han kan o gillar. Med Sally skriver du alltid om hur underbar hon är. Jag kan inte vara den enda som tänkt på detta.

  1. Lina skriver:

   Du verkar dock va den enda korkade människa som ens påpekar det..

  1. Tove skriver:

   Jag har också reflekterat över detta!

  1. Aaa skriver:

   Men sluta. Vilken dum kommentar! Tror nog hon älskar båda sina barn lika mkt!

  1. Ja du Annica, du har verkligen heeeeelt rätt! Bella avskyr nämligen Gillis och vill helst reklamera honom. Vilken otroligt smart och genomtänkt analys du har gjort av Bellas liv, verkligen. Eller inte.

   Hur sjuk är man som människa när man analyserar en annans liv utifrån en ytlig blogg? Tror du verkligen på fullaste alvar att Bella skulle älska sin dotter mer än sin son? Hur störd är inte du då? På allvar?

   Herregud.

  1. Malin skriver:

   Jag håller med dig! Tänker ofta på det.

  1. Emma skriver:

   Nej.. Hon grät ju när hon fick veta att hon var gravid med en pojke.

  1. Elin skriver:

   HERREGUD! Folk får verkligen skriva vad som helst. Är du helt galen? Tror du på fullaste allvar att Isabella bara älskar nyfödda bebisar? Hon har flera gånger visat hur mysigt gillis och hon har när sally sover?

   FÖRSTÅR MIG INTE PÅ HUR VI KVINNOR ÄR SÅ TASKIGA MOT VARANDRA? HAR DU SJÄLV BARN?? ELLER vill du bara trycka ned? Vardagen med barn är inte alltid lätt och man lever ständigt med dåligt samvete att man ibland inte alltid hinner med.

   Lämna dina elaka ord för dig själv.

   1. Annica skriver:

    Förstår inte om jag har barn eller inte är relevant, men ja det har jag. O för att besvara din fråga om jag är galen, nej det är jag inte.

  1. Aaa skriver:

   Hon la ju upp ett inlägg för inte länge sen där hon skrev om Gillis. Ett inlägg om bara honom. Tycker hon gör det ofta!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..