Dagens jobb

Det händer en massa kul på kontoret som vanligt. Just nu håller vi på att färgmatcha tuber till höstens Sensitive-serie (deon släpps redan på onsdag), vi förbereder inför eventet inför torsdag, jag gjorde nyss en intervju med Amelia om mina skönhetsrutiner och så fantiserar vi bort till nya kontoret. Allt ifrån vilken servis vi ska ha till att skämta om att Hannah och jag vill ha en stor poster på Matt Bomer i White Collar för att han är så snygg, hehe.

Något vi också gör varje vecka är att gå igenom kunders synpunkter på våra produkter och se om vi ska göra en förändring. På dagens lista så stod större text på vårt nya art work, tjockare serum (feedback från Apoteksgruppen som jag besökte på Arlanda), samt att vi har glömt (!) att skriva på The Cream att den är till för känslig hy. Snacka om miss när krämen är framtagen för just det. Ibland blir man blind. Sedan håller vi på att rodda med en intimlunch innan sommaren för att få chans att prata med kvinnor om intimvård.

Vår handkräm Get a grip (adlink) kommer alltid vara en favvo. Enda handkrämen jag har testat som går in på några sekunder.

Något annat på gång.. HR Policyn. Vi har extern HR idag men när vi blir ännu fler så kommer vi att behöva ha en anställd. Det vi söker idagsläget är en PR och Event-person (vi går igenom alla arbetsprov nu) samt så vill vi anställa i höst en kontorsassistent. Vi tänker oss att en sådan person kan boka möten, assistera bokningar kring alla resor vi gör runt om i landet samt ordna inför möten med kaffe etc.