Jakobsberg

Idag har Sally och jag varit ute på äventyr. Vi besökte bland annat Jakobsberg Centrum där jag bodde mina första år i livet, på Birgittavägen för att vara exakt. Sedan blev det Berghem där jag började i skolan, därefter Skälby och senare Vasastan i högstadiet. Det väcktes så mycket minnen av att gå runt i centrumet, det var i princip samma butiker överrallt. Det kändes häftigt att gå där igen fast med min dotter i handen.


Min klänning är ifrån Asos. På Falken såg jag mina första filmer och alla skolfilmer.


Det ”vanliga Apoteket i hörnan” så som jag minns det, hade blivit ett Kronans Apotek och det var alltså här vi gjorde ett besök. Det var otroligt kul att komma till just det Apoteket för Verdi som är egenvårdsansvarig är riktigt duktig och engagerad.


Sally skötte sig utmärkt. Vem vet, tänk om hon tar över företaget om 25 år hehe…


Trots att denna sommar blir vår tredje vi finns hos Kronans (!) så får jag ändå fjärilar i magen när jag ser våra fina produkter på hyllan tillsammans med andra kända varumärken. Det är en intensiv resa vi har gjort tillsammans alla kollegor, fabriker, återförsäljare och såklart alla kunder. Men så kul.


Jag stödköper alltid var jag än befinner mig. Brukar ge bort till nära och kära om jag inte behöver själv. Detta apotek hade faktiskt några av vår mascara inne (!), det måste dom nästan vara ensamma med i Sverige. Den kommer ju tillbaka nu i maj men för er som har vägarna förbi Jakobsberg så finns 18 hours där 🙂