Valborg

Vi var hemma på ön vid två-tiden. Vi gick nästan ut direkt eftersom det var så fint väder. Gillis cyklade med hjälp av Odd och jag drog Sally i vagnen. Sedan var vi ute i två timmar hela familjen och njöt av vädret. Avslutade med att hänga lite på tomten och flytta fram vår lilla lounge-grupp till uteplatsen vid köket och så mätte vi uteplatsen med utgång från vardagsrummet, där ska vi nämligen köpa ett matbord plus stolar så att vi äta kan ute när vädret tillåter (snart snart!).
 

blondinbella, vagn

Dagens lediga kläder som tål lek: Tunn dunjacka från JOTT, jeans Lindex och Nike Air Max.
 
Firar ni Valborg ikväll? Vad ska ni hitta på? Vi hade gärna sett en brasa men dom börjar tidigast vid 20.000 och det är för sent för Gillis och Sally. Det får vänta i några år. Det blir familjemys hemma istället.

 1. Maja skriver:

  Klockan åtta en enda kväll är väl inte så sent. Klart att ni kunde ha gått och tittat på majbrasan med barnen.

 2. Jag ska faktiskt nattvandra i min stad! 🙂 En kille startade igång det för två veckor sen, och ikväll är vandring nummer två. Vi går i princip runt på stan och täcker de områden som polisen inte har resurser till att täcka. Och ser vi någonting konstigt så ringer vi polis o.s.v. Så det blilr en helnykter valborg för mig i år 🙂

 3. espana skriver:

  Hos oss tänder de inte före 22.00, massa tal före det,vi har faktiskt aldrig varit med på denna tillställning pga att det är på tok för sent, kallt ute och långrandiga tal.. Saknar det inte heller!
  Ha det gött familjen.

 4. Har glömt att det är valborg tills ungefär nu när jag läser om det. Båda barnen sover och yngsta är 14 månader så det hade inte funkat att vara med eftersom de tänder eldarna vid typ 19:30 häromkring. Så att – vi ska titta på The 100 och äta glass istället! 🙂
  http://yohannaafskovde.se

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..