Scandic Continental

Igår väntade som ni vet date night för oss. Jag parkerade bilen i garaget vid mitt jobb, promenerade bort till Vasagatan och klev in i lobbyn på det nya Scandic-hotellet, fick nyckeln upp till 12:e våningen och när jag öppnade dörren fick jag syn på detta:
 

blondinbella hotell

 
Världens finaste man med en flaska bubbel och färsk frukt. Men det fanns något mer att lägga ögonen på… Nämligen rummets helt otroliga utsikt. Herregud!!
 
blondinbella utsikt

 
Alltså wow. Jag har aldrig sett Stockholm såhär. Jag blev kär i vår huvudstad på nytt. Länge satt jag här och bara tittade på alla människor i rörelse och njöt och kände mig tacksam. Och vilken vacker centralstation vi har, jag har inte tänkt på det förut.
 
blondinbella bar

 
Från vårt rum så såg vi ner till terassen som låg på 8:e våningen. Där finns en bar och dit ska jag helt klart ta med företaget på en aw!

 

blondinbella, odd

 
Tillbaka till oss. Vi gjorde oss ordning och drog till Matbaren. Det är alltid svårt att få bord där men vid 18.00 när det öppnar kan man få en chans till en plats vid baren, det är nämligen alltid några platser som är obokbara. Och vi hade tur, vi fick två platser!
 
blondinbella matbaren

 
Maten var som alltid där, amazing. Alla rätter är mellanstora och man beställer så många man är sugen på. Igår åt jag bland annat vit sparris som fick mig gråtfärdig. Gah! Efter att vi hade ätit klart så var klockan 20.00 så då tog  vi en promenad till Scandic Continental  igen och gick till takbaren och tog ett glas där. Himla mysig och rolig kväll tillsammans.

 

blondinbella kyrka

 
Vi sov i tolv timmar (!!) och sedan beställde vi frukost på rummet. På väg till garaget gick vi förbi vår kyrka där vi gifte oss 31 augusti 2013. Vilka fina känslor det väckte. Nu ska vi hämta Gillis och Sally!

 1. Jonna skriver:

  Så mysigt med lite egentid bara du och odd.
  Man behöver ladda sina batterier som förälder.
  Måste ta och göra d med mig man snart, ha en datenigth på hotell.

 2. S skriver:

  Skicka dig själv på stavningskurs då ”;) ;)”

  1. Att en person med dyslexi har som jobb att skriva för flera tusen människor varje dag är ganska strongt. Ta din kommentar och lägg i papperskorgen istället, där den hör hemma

   1. Tror kommentaren var menad till någon annan. Inte så svårt att pussla ihop…

 3. Sara skriver:

  Låter som en mysig date night! Hoppas ni fick till lite mysigt mellan lakarna med 😉 Ibland lättare att få till när man byter miljö och får vara utsövd 🙂 Vacker utsikt från hotellet!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..