Inte samma Valborg

För fyra år sedan så firade jag Valborgsnatten såhär, aspackad  inne på V stående i någon soffa och dansade till klubbens stängning. Natten avslutades med ett mål nio bitar Nuggets på mitt golv hemma i min tvåa. Dippsåsen kletades in min Missonimatta och var fruktansvärt svår att få bort. Några dagar senare skulle jag bli sjukt less på singellivet och deppa ute på Sturehofs uteservering tillsammans med Fanny. Hon ställde frågan ”Men du, vad hände med Odd egentligen?”
 

blondinbella v room
blondinbella, vardag

 
Ja vad hände med Odd? 🙂 29 maj blev vi tillsammans. Han blev min man och pappa till våra barn. Det är så häftigt vilka vägar man går och vilka beslut man tar. Nu sitter vi här. V är långt borta, housemusiken har byts ut mot ljudet av sovande barn och mina bröst har gått ifrån att peka naturligt uppåt till att vilja leta sig bort till varsin armhåla och stanna där för alltid. Men det är helt okej. Jag har faktiskt aldrig mått bättre.

  1. Vad kul att du verkar lycklig! Att festa och sånt har sin charm men barn och familj är ändå en stor del av livet. :0)

  2. jag känner exakt som du. åh vad jag älskar vardagslunket. saknar inte utekvällarna och singellivet för fem öre!

  3. Z skriver:

    Du är världens bästa Bella, du hjälper mig att tänka om angående min kropp, tusen tack för allt du gör!

  4. Vilket fantastiskt härligt inlägg. Fick mig att le stort!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..