Väldigt bra fredag

Okej. Packningen gick sådär. När vi var framme vid leklandet i Täby så insåg jag att jag hade glömt Gillis jacka och egen kudde samt filt. Han är väldigt förtjust i sin brandbilskudde och filt och eftersom det är andra gången barnen sover borta är det lika bra att alla favoritprylar är med. Så efter lekstunden vände vi hem innan vi åkte ut till mamma igen. Barnen sov hela resan och jag hann ta många jobbsamtal. Win win.

 

https://sos-de-fra-1.exo.io/tailsweep/028/2016/04/blondinbella-lekland.jpg

Ruttad mamma som kör ryggsäck på leklandet. Man är ju inte still precis när stora barnen vill springa runt överrallt och då är det lätt att bära med sig alla värdesaker och blöjbyte.

 

https://sos-de-fra-1.exo.io/tailsweep/028/2016/04/blondinbella-äta.jpg

 
Martina och jag hade nog den lugnaste lunchen på länge. Barnen mumsade i sig nuggets och pannkakor och satt förvånansvärt länge nog med tanke på en lockande rutschkana framför ögonen. Man känner sig förresten som en riktig superförälder när man klarar av två barn på ett lekland, men tidigt på förmiddagen är det faktiskt helt tomt på folk. Vi kommer helt klart tillbaka.
 

blondinbella bil

 
Hann med en fika bestående av nybakad kladdkaka och kaffe hos mamma innan jag vinkade hejdå till barnen och åkte in mot stan igen. Odd har tydligen redan checkat in på hotellet men jag är där strax.
Åh så härligt det ska bli med middag ute och hotellnatt!

 1. Aina skriver:

  Verkar som att ni alltid är på lekandet i Täby. Du vet väl att lek&bus finns i Danderyd också? Det är nog närmre!

  1. Emelie skriver:

   Så bara för att jag bor i Eskilstuna måste jag åka till IKEA i Västerås, och inte Stockholm? Snäll, lägg ner.

 2. Mia skriver:

  Inte ok. Spiller ungarna på golvet hör det till att föräldrarna tar upp det. Traschigt beteende annars….

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..