Fredagsplanerna

Idag har jag varit duktig! Jag har lyckats servera frukost, duscha, klä på mig och barnen , packa barnens väska samt Odds och min väska. Vi ska ju nämligen bort ikväll på date night! Morgonen gick förvånansvärt smidig. Jag har inte hunnit föna håret eller sminka mig men jag får göra det senare. Målet var ändå att inte bryta ihop fullständigt och att jag då klarade allt förutom make up är riktigt bra gjort! Dagens planer nu är att åka till ett lekland när det öppnar med Martina plus barn och därifrån så kör vi till mamma (leklandet är på vägen dit) där jag lämnar barnen när hon har jobbart klart och tar en kaffe innan jag åker tillbaka till stan, hämtar upp Odd för att sedan checka in på vårt hotell! En hel del bilkörning blir det men jag älskar att köra och passar på att se det som egentid.
 

blondinbella barnen

 
Misse och Stampe följer sjävklart med till mormor.

  1. Annica skriver:

    Du menar att du har gjort nåt som folk gör varje dag? Gett sina barn frukost o klätt på dem? Oftast brukar man ju klara o fixa sig själv också. O varför packar du Odds väska? Är han fem år gammal? Han kan väl packa själv när han vet att du har svårt för saker o ting.

  2. Bli mest perplex, hur många har du testat egentligen, barnen är ju inte speciellt stora!

  3. 5gram skriver:

    Vilket mys, minns när man var liten och packade sin lilla ryggsäck, mjusidjuren var alltid viktigast ❤

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..