Bilbarnstol

Det finns en uppsjö av bilbarnstolar för barn, alla skyltar med att de är ”säkrast i klassen” som konsument verkar det som om alla bilbarnstolar är bra och det är supersvårt att avgöra vilken man ska ha. Det viktigaste är i slutändan (förutom säkerheten såklart) är att barnet sitter skönt och att stolen får plats bra bilen, vissa märken tar större plats än andra. Både Sally och Gillis är ganska långa för sin ålder och jag upplever att det ofta blir trångt för benen där bak i baksätet. Men nu har vi hittat en bilbarnstol från Lekmer, Dualfix från Britax Römer som går att justera lutningen på – en helt fantastisk bilstol om man har fler småbarn som i vårt fall eftersom att den går att ställa in så att den passar olika längder.

 

Blondinbella bilbarnstol

Det går också att vrida bilbarnstolen mot sig så att man slipper bära in barnet i bilen, eller för Gillis del klättra över och in. Man knäpper man bara fast säkerhetsbältet (fempunktsbälte som går att justera) och vrider tillbaka, supersmidigt. Våra barn somnar ofta i bilen och jag upplever också att stödet kring huvudet är bra. Hur som helst, det är den bästa bilstolen vi har haft! Hos Lekmer får ni nu 15% på Dualfix från Britax Römer; gäller alla färger – året ut! Använd koden blondinbella15 i kassan för att få rabatten.

I samarbete med Lekmer

 1. Hej!
  Nu har det ju gått ett tag så min fråga lyder,
  Är du/ni fortfarande lika nöjda med stolen?
  Snart dags för mig att köpa ny till min dotter och denna verkar ju så bra när man kan vrida åt sidan och ändra läge för längd osv!
  Hoppas du får en fantastisk dag!

  MVH
  Isabella Bylund

 2. Vi har en besafe izi plus i vår xc60 och är SÅÅ nöjda, enda bilstolen vi provat som huvudet inte faller fram i när sonen sover! OCH den är plus testad, plus testet sållar bort en del i bilbarnstolsdjungeln. Jag tror inte att Britax har valt att testa just denna modellen (det är upp till tillverkarna själva) Men spontan känns det som att allt på svensk marknad är säkert.

 3. M skriver:

  Tyvärr är inte Lekmer en seriös återförsäljare. Vi beställde en trehjuling till vår son och fick tyvärr en redan använd vara, där alla skruvar också saknades. Lekmer har nu skickat en ny trehjuling, men bara vetskapen att de försöker sälja en redan använd vara som ny och sedan inte bemödar sig att kolla att allt finns med, känns sådär…

 4. Linn skriver:

  Rekommenderar inte att handla från lekmer. De har vid flera tillfällen levererat fel vara till oss. Sen har de inte heller någon kundservice att ringa till, utan man får maila och det kan ta flera dagar innan de svarar. Bökigt!

  1. Mila skriver:

   Håller med. 3 av 3 gånger har jag blivit missnöjd.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..