En överraskning…

Igår såg Odd så himla lurig ut när vi satt i bilen. Efter en stund så sa han att han hade en rebus till mig och plockade fram en bunt papper. Först kom det en bild med en kvinna som satt och läste för två barn….

 

blondinbella överraskning

 
Sedan en bild på ett par. Här utbrast jag till Odd ”Va, ska vi gifta om oss?”. Nä inte riktigt…

 

blondinbella hotell odd

 

När bilden på Matbaren och ett hotellrum kom så förstod jag vad som var på gång! Och i samma sekund berättade Odd att han hade ringt min mamma och att vi ska lämna barnen där fredag till lördag och ta in på hotell. Åh! Det är precis det vi behöver. Odd och Bella-tid. Och jag vet precis vilken klänning jag ska använda … 🙂

 1. Nina skriver:

  Vi har en 1,5-åring här hemma och hade ett jättebråk igår för att jag tycker att han aldrig kommer med några initiativ till romantik. Det är alltid jag som bokar hotell, middag, bio och spa…

 2. Anni skriver:

  Gnällfior! Vad gör ni själva för romantiken? Eller går ni bara och väntar på mannen att han ska hitta på! Här överraskar vi varandra med blommor, hotell weekend, middagar,presenter osv efter 20 år tillsammans. Det gäller att bjuda till själv!

  1. Ju skriver:

   Helt rätt, bådas ansvar och ja, man blir som man umgås.

  1. Ina skriver:

   Vad härligt för er att ni bjuder på er lika mycket håller med att det är bådas ansvar att bjuda på lite Men min sambo gjorde romantiska gester innan vi blev tillsammans men efter det är allt som bortblåst. Känns som det är bara jag som gör det så han får görna gå en Odd-kurs

 3. Emi skriver:

  SANDRA….”hen”???? hahaha

  1. Ellen skriver:

   Ja EMI, en partner kan var både en han eller hon, så hen passar väl utmärkt att använda här. Fattar t.o.m jag trots annat modersmål 🙂

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..