Bästa kollegor

Jag har bloggvärldens bästa läsare. Ni tipsar mig om allt. Som igår när jag hade röda ögon så var det direkt några av er som jobbar som optiker som skrev att jag måste ta ut linserna och aldrig ha dom i när jag är förkyld. Jag brukar ta ut linserna när jag är sjuk sjuk, men inte lite halsont och snorig. Men nu är jag röd i ögat så nu blir det glasögon ett tag. Hur som helst, nog om linssnack. Vi har en väldigt mysig dag på kontoret, det ösregnar ju ute men vi dricker té och planerar att köpa bullar efter lunch. Det finns stans godaste runt hörnet.

 

blondinbella fönster

Kashmir från Soft Goat, byxor från Chiara Forthi, glasögon Gucci och skor Nike Free

 

Jag trivs så otroligt bra med alla kollegor. Det kanske inte är det vanligaste sättet att beskriva ett arbetsgäng, men vi är väldigt snälla och tillåtande mot varandra. Det finns inga hårda armbågar här. Vi peppar varandra och skrattar väldigt mycket. Det enda vi slåss om är om det ska vara radio på eller podd samt om vi ska ha alla lampor tända eller dagsljus. Får jag bestämma så är det hits på radio och så ljust som möjligt.

Men vi turas om 🙂

 1. Maja skriver:

  Inte radio eller annan störande musik med prat på jobbet. Vi pratar bara med varandra och det ljudet är fullt tillräckligt. Man måste kunna fokusera på det väsentliga på en arbetsplats.

  1. Det där är nog olika från person till person…

 2. Åh vilken dröm! Det måste vara underbart att må bra både på jobb och hemma, att det inte finns något att ha en klump i magen över. =)

  Stor kram!

 3. JOSS skriver:

  Detta är ju orelaterat till inlägget men ändå.. Jag testade LCC Count on Me deodorant för första gången den här veckan. Det var den bästa deo jag någonsin har haft! Jag är en person som svettas oerhört mycket under armarna i vanliga fall, så mycket att jag väljer bort en hel del klädesplagg för att slippa stora svettfläckar. Har kört Absolut torr mycket tidigare, men den luktar illa och svider så det känns inte kul att använda. Så jag har fått finna mig i svettningar, som dessutom blev ännu värre i och med graviditet och amning. Men Count on Me gör underverk! Jag har flängt hit och dit med barnvagn, bebis på armen, under kolikskriket och stressat med städning osv, och armhålorna har hållit sig torra. Och luktar gott gör det med. Så tack Isabella, för en riktigt bra produkt.

 4. Kaiza skriver:

  Det är så ett företagsklimat ska vara, bra jobbat! Till en annan sak, du nämnde förut att LCC kommer ta fram en SPF, finns det något release datum än?

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..