Röda ögon

Hela jag är ett hej kom och hjälp mig idag. Håret står åt alla håll och mina ögon är helt röda. Min ena kollega kom fram och frågade om allt var okej, jag antar att jag ser rödgråten ut. Jag tror att det beror på dålig sömn i natt (Sally vaknade varje timma) eller något med linserna men jag har inte ont i ögonen i alla fall. Eftersom jag inte kan göra en ögonoperation så är det viktigt för mig att kunna bära linser dagligen så jag hoppas att det inte har något med det att göra. När man har så konstiga fel som jag har så är linser bästa lösningen. Jag har veckorlinser vilket innebär att jag har i linserna dygnet runt i en vecka, sedan sover jag en natt utan innan jag stoppar i nya. Nu har jag dock haft i linser när jag varit lite halvsjuk, kanske var det dumt.

 

blondinbella, linser, röda ögon

 

Klänning Chiara Forthi/Bubbleroom och skor Flattered. Nu ska jag träffa en massa duktiga entreprenörer och lyssna på deras affärsideér, himla kul eftermiddag!

 1. Maria skriver:

  Hej Isabella!Om man har veckolinser så kan man räkna med problem. Våra ögon är känsliga och det är inte meningen och naturligt att lägga på linser på som man har flera dagar i rad. Jag bär på endagslinser för att ögonen får vila innan och efter att man haft dom på en dag. Jag tänker såhär att åh vad underbart och fräscht att ta på mig nya linser idag igen =) Sen till dagarna jag har på mina snygga glasögon som man ser snygg ut i så går det hur bra som helst och då får ögonen andas helt. Jag tycker att det är hemskt att dom har en hel veckas linser att sälja när man vet att det skadar ju bara. Vi föddes ju inte med linser i ögonen då vet man ju att det går då ej ha en hel vecka med sådana och tro att allt går bra. Jag tycker att man ska tänka efter vad är normalt och inte bara lyssna på optiker eftersom dom har inte alltid rätt.Kram

 2. emma skriver:

  Brukar aldrig kommentera, men så tacksam över detta inlägg. Varit röd i ögonen under en lite längre period så läser alla kommentarer och tips man kan få. På tisdag ska jag till optikern igen och se om jag kan få någon ny linssort. (Har testat väldigt många) Min optiker nämnde att mina p-piller kan göra ögonen torra. så fungerar det inte den här gången slänger jag mina ppiller för gått.

 3. Irene skriver:

  Sov aldrig med linser!

 4. Varför kan du inte opereras? Är det laser du menar så finns ju andra alternativ. Gjorde själv en ICL och trodde de flesta kunde göra den.

 5. Rekommenderar att ta ut linserna varje kväll oavsett om du ska byta eller inte. Många linser sägs vara okej att sova i men ögonen mår mycket bättre av att få vara utan då de får mer syre 🙂

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..