Älskade Vera

Imorse kom pirret från ingenstans. Odd-pirret.

Jag hade sovit väldigt dåligt inatt (jag vaknar lättare när barnen vaknar till i sängen) och Odd lät mig sova ut en stund extra och sedan gjorde han en fin frukost till mig med chiapudding, jordnötssmör och granatäpple plus en god kaffe till. Antingen är det så att kärlek verkligen går via min mage (hehe) eller var det dom där små gesterna som hjälpte till för att hela jag skulle känna en otrolig passion till min man. Trots morgonrush så stod vi och kramades länge och gosade när vi plockade utan frukosten. Hela jag kände kärlekspirr. Den känslan blir tyvärr lite begravd för oss med alla måsten i vardagen men när det glimtar till och man känner det fysiskt så blir det så otroligt starkt. Tänk att vi kände så varje dag i Thailand! Vi behöver ofta semester och lugn och ro för att hitta ”oss” mitt i allt.  Hur som helst, jag ville bara dela med mig av lite solsken från småbarnslivet.

 

blondinbella flattered

blondinbella, vera flattered

 

Något annat, som inlägget egentligen skulle handla om, är vår nya modell Vera i Flattered. Det är helt klart min favoritmodell, både inomhusvarianten (då heter skon Nina) och utomhus just för att den är så bekväm. Vera är bredare än våra vanliga modeller och går högre upp så har man problem med knölar så skaver det inte. Jag som har nageltrång behöver ha luftigt vid tårna och inte för hårt tryck ovanifrån, återigen så är denna modell väldigt snäll och vår skönaste sko. Dessutom har vi faktiskt vårrea på 15% så passa på nu här 🙂

 1. Jenny skriver:

  Hmm, är skorna inte rätt dyra för att vara ballerinas…? Trodde de skulle kosta runt 500 kr eller så, med tanke på att jag precis läst att du inte vill investera i affärsidéer för en liten rik klick.

 2. GMN skriver:

  Håper du legger ut et bilde med Vera på foten slik som enkelte andre her også har sagt, vil veldig gjerne se:)

 3. Sara skriver:

  Hej Isabella! Jag har storlek 42 och har ALLTID problem att hitta skor. Era ser superfina ut men ballerinor utan några ”detaljer” gör alltid att fötterna känns typ 1m långa… hade varit såå nice om ni skulle ta fram en sko som har någon typ av detalj som ”delar av foten” så att den inte ser så otroligt lång ut. Bara ett önskemål.

 4. Fina skor förutom sulan. Alldeles för tunn. Som gjort för o få ont i foten
  Den skulle vara tjockare så hur har ni missat det o varför fråga vem som
  Helst en tunn sula ej bra för foten mvh maria.

 5. Ulrika skriver:

  Älskar skorna!!!! Synd att dom är lite för dyra för mig. Som arbetssökande småbarnsförälder så prioriteras tyvärr annat:( men jag hade mer än gärna ägt både ett par inneskor och ett par för utomhus:)

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..