Peppad inför dagen

Ny dag idag! Jag är fortfarande pirrig av att komma in till stan på morgonen, lyssna på Rixmorgonzoo, parkera bilen i garaget och köpa med mig en kaffe (ibland tar jag med hemifrån, varvar). Jag är så tacksam över kombinationen av att just få vakna upp till fågelkvitter och gosa med barnen för att sedan åka in till pulsen.

 

blondinbella kaffe hiss

 

Idag har jag lyxen att bli sminkad och få håret fint av bästa Fanny för jag ska nämligen intervjuas av Internetmuseeum. Vad det är för något kan jag berätta mer om senare. Ha en bra morgon allihopa. Njut av egentid ni som jobbar och ni som är hemma med barn, bre en extra macka och behåll pyjamasen ett tag till!

  1. Elin skriver:

    Precis så är det ju, jag är mammaledig nu och hur mysigt det än är att vara med bebis hela dagen så längtar jag verkligen efter att få både puls och mys!

  2. Louise skriver:

    Hej Bella! Mycket snygg outfit 🙂 Jag är nyfiken på hur ert arbete med Economista går numera? Saknar podden!

  3. Maja skriver:

    Economistatänket borta redan? Man kan spara mycket på att inte köpa kaffe, eller hur? Har ni ingen kaffebryggare på kontoret? Det har man ju på alla arbetsplatser.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..