ANNONS

Peppad inför dagen

/

Ny dag idag! Jag är fortfarande pirrig av att komma in till stan på morgonen, lyssna på Rixmorgonzoo, parkera bilen i garaget och köpa med mig en kaffe (ibland tar jag med hemifrån, varvar). Jag är så tacksam över kombinationen av att just få vakna upp till fågelkvitter och gosa med barnen för att sedan åka in till pulsen.

blondinbella kaffe hiss

Idag har jag lyxen att bli sminkad och få håret fint av bästa Fanny för jag ska nämligen intervjuas av Internetmuseeum. Vad det är för något kan jag berätta mer om senare. Ha en bra morgon allihopa. Njut av egentid ni som jobbar och ni som är hemma med barn, bre en extra macka och behåll pyjamasen ett tag till!

21
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00