Mitt skrivbord

Det är rätt lugnt här idag, Pingis och Lina (vår försäljningschef) är på Norrlandsturné med LCC. Eller det lät väldigt pampigt men dom tar apoteken i norr (Luleå och Boden bland annat) och håller utbildningar om Löwengrip Care & Color. Ser fram emot när min runda kommer, vi håller på att planera mina besök runt om i landet just nu. Vi delar upp oss för att kunna täcka så mycket som möjligt nu när vi finns på 500 apotek. Ett apotek som jag ser fram emot att besök är Kronans Apotek i Jakobsbergs Centrum, jag bodde där mina första år i livet och kommer att få upp en massa minnen. Köpte min första BH på Lindex där, himla stort!

 

blondinbella, skrivbord

blondinbella lcc necessär

 

Kreativt kaos som det så fint heter hehe. Vi håller på att ta fram en necessär tillsammans med By Malina som kommer ut om en månad! Nu blir det lunch!

  1. Irene skriver:

    Hahha bodde där på 80 talet första flytta hemifrån.Aldrig mer inte mitt place to say.

  2. Sara skriver:

    Kul att man inte är ensam om att ha köpt sina första BH:ar på Lindex i Jakan. Eller vänta, jag köper fortfarande där ibland!

  3. På Kronans i Kupolen i Borlänge står inte dina varor ens framme i butiken, utan jag fick lov att fråga efter dem. Och då kom de utrullandes med en vagn som dina varor stod på på lagret.. Dåligt av dem tycker jag!

  4. Önskemål!!! En rosa necessär.. Med utseende som elegant/lyxig… Gammelrosa, ljusrosa (ej skrikrosa) gärna i 2st storlekar :)!!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..