Internetmuseum

Idag kom en journalist hit för att intervjua mig för Internetmuseum. Det låter ju lite galet men det är precis vad det låter. Tanken där att dokumentera hur själva internet drog igång. Jag är ju lite utav en bloggpionjär och jag fick alltså berätta om hur allt startade. Tillskillnad från vanliga intervjuer så skulle jag idag vara så detaljrik som det gick för att när framtida forskare tittar på det här tex om 50 år, så ska man kunna förstå vad som var tidstypiskt för oss. Snacka om att jag är stolt över att vara en liten liten del av Sveriges historia. Det trodde jag inte direkt när jag startade bloggen 27 september 2005, kl 20.55. Idag, elva år senare är bloggen fortfarande Skandinaviens största tack vare alla ni som läser. Vilket team vi är!

 

blondinbella, internetmuseeum

blondinbella, internetmuseeum intervju

blondinbella, internetmuseeum internetpionjär

Jag har ett rätt rejält kroppspråk när jag pratar hehe…

En annan sak jag verkligen inte trodde då var att jag skulle få två små fisungar vid namn Gillis och Sally. Dom ska jag åka och hämta nu och sedan väntar en playdate med Martina plus barn i lekparken!

  1. Nicole skriver:

    Woooow va snygg du är!! Tränar du något?

  2. Mia skriver:

    Wohoo, då delar jag och din blogg födelsedag! Den kom till på min 20-års dag. 😉

  3. gillar kroppspråket, väldigt talande!!!

  4. Nämen, vad häftigt att få bidra till att spara en liten del av historien! Nästan som på film eller i ett barns fantasi 😀

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..