Älska hamburgare

Idag har jag haft en fantastisk dag. Mycket bra på jobbet och så en eftermiddag i parken med Martina och kidsen. Vi var ute i två timmar för inget av barnen ville lämna leken så vid sex-tiden kom vi hem hungriga och då hade Odd grillat hamburgare. Så gott.

 

Blondinbella sally kök

blondinbella hamburgerkväll

blondinbella, lökringar

blondinbella, hamburgartallrik

 

Hamburgare med rödlök, senap, ketchup, grillad halloumi, lökringar och Odds egna coleslaw. Nu väntar lite kvällsjobb och sedan tv-soffan med Odd. För vissa så kanske tv-soffan känns tråkig på kvällarna men efter en intensiv dag så är det de bästa som finns! Bara gosa ner sig under en filt. Först ska jag dock ta bort (de vackra) sminket. Tänk om man bara kunde ha en smink-mask att trycka fast på morgonen, hur smidigt hade inte det varit. Då hade jag bara köpt Fannys sminkmasker.

 1. Natur-linjen är den bredaste linjen du kan gå på gymnasiet! Om du är flitig i skolan och tycker det är kul att plugga skulle jag tipsa dig om naturlinjen. Själv gick jag samhäll och det sitter jag nu två år efter studenten och ångrar. Önskar jag kunde välja och vraka mer bland universitetslinjerna 🙂 Ett annat tips från mig är att se till så att du får full merit samt att läsa matte 3 och engelska 7.

 2. Anna skriver:

  Hej,
  Jag undrar så hur ni tycker att eran fläk i taket fungerar?! Jag och min sambo håller på att renoverar och är sugen på en sådan, men vi är rädd för att ”suget” inte ska vara optimalt. är den lätt att rengöra?

  Tack annars för en grym blogg och vardagspepp 🙂
  Ha det gott,
  Anna från övik

 3. Cherie skriver:

  Åh vad gott det där såg ut! Måste nog få till en grillkväll någon dag nu med vänner 🙂

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..