#Minvackrahy

Man pratar ofta om att man ska hylla kvinnors olika kroppar vilket är viktigt men om det är något man glömmer så är det att också hylla vår hy. Huden i ansiktet är något som skiljer sig otroligt mellan människor, ändå är idealet en hy utan några skavanker och det är väldigt få som faktiskt har det så. Linjer, torr hy som flagnar, fet hy som glänser, svarta pormaskar, stora porer, acne, acneärr, pigmentfläckar, röd blossande hy .. Listan kan göras lång. Jag har själv tampats som ni vet med min hy väldigt länge men jag har under ganska många år ändå accepterat den. Trots acne och ärr. Och just det här med att faktiskt acceptera hur man ser ut, och inte låta prickar, linjer eller gropar påverka dig i din vardag är viktigt för mig.

 

blondinbella, Min vackra hy

Därför startar nu Löwengrip Care & Color och IDUN en kampanj som heter #minvackrahy. Vi har valt ut tre tjejer som beskrivt sig själva ha problemhy och dom ska få testa LCC:s ansiktsprodukter samt make up från IDUN fram till sommaren. Syftet är inte att nå en felfri hy utan att känna sig bekväm i sin hy som den är men med rätt hudvård och make up få den i balans. Vill ni får ni gärna posta bilder på er hy osminkad eller sminkad under #minvackrahy på instagram så att vi kan hylla alla kvinnors olika hudtyper.

 1. ella skriver:

  Vilka surtrutar… O ni zoomar in så ser ni att de här tjejerna har problem med acne. Det hade varit helt meningslöst att ta tre tjejer med riktigt grov acne för det finns inga krämer eller smink i världen som hjälper. Det här blir jättespännande att följa!

  Och med tanke på att Bella själv har testat sina produkter så gissar jag att det passar bättre för ljus än mörk hy. Iduns produkter finns inte heller för mörk hy.

 2. Hoppas nu att de tre är verkliga människor. Hon till höger känner jag igen lite mer än de andra två.
  Kul att få följa.

 3. Vilket fantastiskt initiativ!
  Att få personer att kunna acceptera sig själva precis som dom är. Att få dom att kunna släppa sig fria att vara sig själva på ett vis är ett så viktigt budskap just nu. Detta kommer hjälpa & inspirera många hoppas jag 🙂
  Kram

 4. Mary skriver:

  Hade exakt samma tanke!

 5. R skriver:

  Jag fattar inte hur Sverige har blivit ett sådant lättkränkt land. Det går inte att öppna munnen utan att någon tar illa vid sig. Var inte alls såhär för bara tre år sedan…

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..