Måndagsrush

Det är en intensiv mötesdag idag. Jag ogillar egentligen när mötena avlöser varandra, det blir svårt att hinna med mail och beslut i mellan. Vi har haft veckomöte, möte med en återförsäljare, feedbackmöte och utvecklingssamtal. Nu väntar två timmar ekonomi och redovisning med bästa Johan som hjälper oss innan jag ska till förskolan. Blir det ingen lek med barnen ute i eftermiddag så måste jag definitivt komma ut och jogga ikväll för att springa av allt stillasittande. Jag tycker att det känns jobbigt fysiskt att sitta en hel dag men det som gör att det fungerar är att alla möten är väldigt korta så då orkar hjärnan hålla fokus.
 

Blondinbella business outfit

 

Kappa Zara, solglasögon Åhlens Wera, tröja Sandro, jeans 77th Flea, skor Nike Free och väska Bally

 1. Sara skriver:

  Superfin outfit! 🙂
  Älskar din blogg, otroligt inspirerande!
  Jag bara måååste få säga detta, vilket inte alls är menat som kritik eller mobbning: det heter ”emellan”, inte ”i mellan”, bara ett tips. 🙂
  Ha en fin dag! Kram!

 2. Anna skriver:

  Vad trött jag blir på alla som lämnar onödiga och elaka kommentarer här på bloggen. Om ni är missnöjda med något i erat liv så kanske ni borde fokusera på att ordna upp det istället för att klanka ner på andra människor.

  Bella, du är skitsnygg! Fortsätt att vara precis som du är.

 3. Det är alltid skönt att ge sig ut på en springtur efter en dag med mycket att göra och stillasittande! Det ger en endorfiner dessutom.
  Ha en skön springtur
  Kika gärna in på min blogg 🙂 Senaste inläggen
  ✔Vad är DBT !
  ✔Hemläxa från psykologen
  ✔Dessa är perfekta till sommaren
  ✔Självskadebeteendet som bara blir värre och värre
  ✔Vilket Äventyr
  ✔ Vad är Borderline?
  nouw.com/Nordengrim

 4. Åh vilken fin outfit!! Bella, vi har förstått att du på senare tid vill skaffa dig en ”coolare” och mer trendig look än den mer ”damiga” looken du hade innan. Vi älskar din nya stil och skulle tycka det var superroligt om du kikade in på vår blogg där vi tipsar om alla nya trender inom mode, inredning och skönhet! Vi tror verkligen att vår blogg hade varit något för dig! Hoppas du får en fortsatt bra dag 🙂

  Puss!
  Trendsy

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..