Familjehäng

Ikväll var vi på middag hos Annie. Väldigt trevligt. Vi sågs ju hemma hos oss för ett tag sedan med våra småtjejer med nu träffades vi med båda familjerna. Gillis blev för förälskad i Ester, han är ju bebistokig. Vi åt pasta bolognese och pratade relationer och hur man får ihop familjelivet. Nu har vi två trötta barn i baksätet som vi ska hem och stoppa i säng och sedan väntar kvällsjobb för oss båda, förbereda inför veckan. Får se om vi hinner med ett avsnitt White Collar. Det är ingen superserie direkt men den fungerar.
 

Blondinbella och annie lööv

 
Detta fantastiska kvällsljus!

 1. Absolut bästa serien är Happy valley!!!!! Helt outstanding.

 2. Nice att ni umgås med de små oskyldiga och vetinget.

 3. Vad är politik egentligen Isabella?

 4. LilllO skriver:

  Många tjejer, kvinnor här bör SE samhället, se omvärlden!

  Ni kan för katten inte rösta på C för att Isabella är ”kompis” med Lööf!!!

  Är ni tjejer, kvinnor, medmänniskor så lär er … SE, se livet, se framtiden och jag lovar C har aldrig gett Sverige något gott!!!

  1. Ge folk lite credd, tror du på riktigt att människor väljer att rösta på C för att de ser Lööf på en blogg de följer? Själv har jag röstat på C sen första gången jag fick lov att rösta, och jag är stolt över hur jag röstar.

  1. M skriver:

   Ingen här inne har skrivit att de ska rösta på C bara för att Annie Lööf hänger med Isabella. Däremot har många skrivit att de redan röstat på C för att de gillar Annie Lööf, inklusive jag själv.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..