Gillis rum

Nattningen gick sådär idag. Stora killen ligger i soffan och sover och lilltjejen fick nattas i en vagn i sitt rum. Hon snorar så mycket så hon behövde komma upp i en mer sittandes position. Men nu sover dom alla i fall och Odd och jag har gjort räkningar en dag för sent för dom som inte dras automatiskt, men men så blev det. Nu tänkte jag visa er hur Gillis rum ser ut. Jag har ju visat er lite grann tidigare, men nu får ni ett bättre överblick. Sallys rum bloggade jag om för några veckor sedan och finns här om ni missade det.

 

Skärmavbild 2016-03-31 kl. 20.55.57

 

Gillis säng var bland det första vi köpte när vi flyttade in i huset. Det var den mest självklara grej på vår lista, en Blixten-säng! Nattningsfåtöljen från EM Möbler använder vi mycket och vi är glada över att den är så bekväm. Här har jag somnat många gånger hehe. Mattan är ifrån MIO, lampan är från StayHome och vimplarna vid fönstret kommer ifrån Miniroom.

 

Skärmavbild 2016-03-31 kl. 20.56.27

 

Jag älskar väggdekorerna och Gillis också för den delen med. Rummet blir lite mer personligt. Lilla hyllan plats för böcker är ifrån Rum21 och grå korg från Lekmer. 

 

Skärmavbild 2016-03-31 kl. 20.57.01

 

Jag har börjat lära mig att Ida oftast låter tre saker i rummet ha samma färg. I Gillis rum är det hans säng, bokhyllan och lampan som är röda.

 

Skärmavbild 2016-03-31 kl. 20.55.25

 

Jordgloben (lampa) är det mest jag som är intresserad av, det går inte att tröttna. Jag hittar nya platser hela tiden, senast ö-grupper.

 

Skärmavbild 2016-03-31 kl. 20.56.53

 

Här sitter Gillis och Sally ofta och leker tillsammans, bord och stolar från Jollyroom. Gillis lagar mat och serverar till oss tjejer. Jag dricker ”kaffe” och Sally äter ”pizza” eller ”pasta”, beroende på vad Gillis lagar för dagen. Alltid lika spännande i Gillis café.

 

Skärmavbild 2016-03-31 kl. 20.56.13

 

Bänkarna har Ida köpt på IKEA. Jag tror att det är mediabänkar egentligen. Sedan spikade hon på en skylt med Gillis café. Himla gulligt.

 

Skärmavbild 2016-03-31 kl. 20.55.32

  
Skärmavbild 2016-03-31 kl. 20.55.49

 

Det är mycket pizzapartys i Gillis rum…

 

Skärmavbild 2016-03-31 kl. 20.55.42

 

Många kastruller .. Precis som pappa! 🙂

Foto: Sofia Törnqvist

 1. Selma skriver:

  Hej vill bara fråga vad den isblåa väggfärgen heter exakt? Den blev såååå fin i rummet att jag vill ha den till sonen med underbart hem ni har man känner värmen o kärleken

 2. Emma skriver:

  Vad heter färgen på Feel mattan du har?? är det silver eller vit? 🙂 väldigt väldigt snygg

 3. Anna skriver:

  Härligt att se alla kopior av designmöbler. Förespråkar att barn ska jobba i tidig ålder så detta gynnar absolut den utvecklingen. Tråkigt att det endast är i Asien som det är ”tillåtet” så därför producerat där men många bäckar små.

 4. Åh, precis en sådan där jordglob (lampa) vill jag också förse min pojkes rum med. Just nu har vi bara en hiskligt föråldrad modell vilket inte är fördelaktigt eftersom världen inte direkt stått still sedan 1988. =)

  Tack för din inspo!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..