Dags att åka hem

Vaknade tidigt och i samma sekund ringde Odd på FaceTime. Där satt två barn vid frukostbordet och mumsade i sig smörgåsar med leverpastej på. Hela kroppen fylldes med värme och kärlek. Jag är så tacksam över att få ha både karriär och familj i mitt liv. Ha möjligheten att flyga iväg såhär och få göra något som kallas jobb men som känns som ett roligt äventyr och sedan få hemma hem till två småfisar och min fina man.

När jag låg kvar i sängen så fantiserade jag om när våra barn var vuxna och hade egna barn och Odd och jag kom över och skulle vara barnvakt. Helt plötsligt kändes livet långt igen vilket gjorde mig lättnad, oftast upplever jag vardagen går ruskigt fort. Sally blir liksom ett år om två veckor. Var det inte nyss hon kom ut?!

 

IMG_3703

 

Flyger hem osminkad, så skönt. Har en svart blus med knytrosett och svarta tights i sammet, båda från Lindex. Skor H&M och kappa Zara. Som sagt, det är kedjornas tid för mig just nu. Jag blir så besviken på dyrare plaggs bristande kvalité många gånger så då fungerar kedjorna precis lika bra. Dessutom behöver man inte vara lika rädd för kladdiga barnhänder. Däremot, så vill jag snart unna mig en finare väska. Det får bli i New York. Kul!

  1. anonym skriver:

    Barnen som gör kläderna bryr sig inte i tid heller. Pengar hägrar. Men för att överleva!

  2. jag känner som du, sådan glädje att ha båda delar. Jag har familjen, och karriären, politiken och bloggen. Man känner sig rik!

  3. Eva skriver:

    Ny väska så roligt. Vilket märke/modell hade du tänkt dig? Själv är jag sugen på mulbery medium lily i svart crocco. Lagom dyr hehe. Kram Eva

  4. petra skriver:

    vilken strl har du på kappan?svårt när man ska beställa online.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..