Succé!

Jag tror det, det känns så i magen. Salongen var fullproppad med tjejer, många svenskar men också schweizare som läser den engelska varianten av bloggen. Så kul! Anna, grundare av Scandinavia Hair och jag pratade om LCC och vårt samarbete, det bjöds på bubbel och godsaker från sprüngli. Det var verkligen så trevligt. En del av mig hade lust att fråga tjejerna om vi skulle dra vidare och ta ett glas, för jag klickade så bra med några. Men sedan slog tröttheten in, nästa gång. För det bli definitvt en nästa gång. Jag älskar Zurich.

 


  

 

Det kommer fler bilder från fotografen. Nu blir det pasta från roomservice! Och därefter väntar ett hel natt sömn. Jag kan räkna gånger jag sovit åtta timmar ostört sedan jag blev mamma så det känns lyxigt. 

  1. tycker det är så roligt att det går så bra! girlpower!

  2. Malin skriver:

    Snygga ben! 🙂

  3. Att vara en ny entreprenör krävs väldigt mycket energi och även med mitt lilla företag och en vanligt jobb så kämpar man för att få allt att gå ihop när man är 19 och bor själv. Men jag jobbar på, för en dag vill jag vara som du! En inspiration för kvinnor. Grattis till allt du har åstadkommit hittills! <3

    http://www.happycareerista.wordpress.com

  4. Emma skriver:

    Var kommer din klänning ifrån? Så snygg 🙂

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..