ANNONS

Overkligt men kul!

/

Känslan när jag klev in på Scandinavia Hair var nästintill overklig. Att se Löwengrip Care & Color på salong här i Zurich är riktigt stort för mig. Ännu större blev det när jag fick håret schamponerat med vårt eget märke. Lilla entreprenören inombords slog volter. Vad häftigt. Ett steg upp på karriärstrappan, heja. 

 

 
 
 
Lynne gjorde mig fin! 

 

 
Med Anna och Serafin

 


 

Hur häftigt är inte det här… Nu ska Anna och jag träffa tidningen Annabelle och göra en intervju. Sedan ska jag checka in på hotellet och försöka powernapa innan det blir ytterligare en intervju och sedan drar eventet igång på salongen vid 18.00 ikväll!

23
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00