Overkligt men kul!

Känslan när jag klev in på Scandinavia Hair var nästintill overklig. Att se Löwengrip Care & Color på salong här i Zurich är riktigt stort för mig. Ännu större blev det när jag fick håret schamponerat med vårt eget märke. Lilla entreprenören inombords slog volter. Vad häftigt. Ett steg upp på karriärstrappan, heja. 

 

 
 
 
Lynne gjorde mig fin! 

 

 
Med Anna och Serafin

 


 

Hur häftigt är inte det här… Nu ska Anna och jag träffa tidningen Annabelle och göra en intervju. Sedan ska jag checka in på hotellet och försöka powernapa innan det blir ytterligare en intervju och sedan drar eventet igång på salongen vid 18.00 ikväll!

 1. Ronja skriver:

  Jag sitter här och storler och är superglad för din skull verkligen. Måste vara en sådan häftig känsla at på uppleva!

 2. My skriver:

  Du reste ihop med Pingis. Varför berättar du inte det och varför tog ni inte kort på er tillsammans när ert besök i salongen är en stor händelse för LCC.

  1. Var inte Pingis sjuk och blev tvungen att stanna hemma?

  1. Malin skriver:

   Hon skrev ju att Pingis är sjuk och att hon åkte själv…

 3. Hej Isabella! Har några frågor angående det här med Löwengrip Care & Color. Min första fråga är ; Hur stort tänker du att Löwengrip Care & Color, ska det bli ett känt märke över hela världen eller vill du bara hålla dig till Europa? Eller är det så att du låter produkterna ”sköta” sig själva,och se hur de sprids i samhället och hur långt utan att behöva ”publicera”/göra reklam för det?
  Nästa fråga lyder ; Hur stort tror du Löwengrip Care & Color? Och hur tänkte du när du startade företaget, visste du att det skulle sprida sig såhär långt(Om inte länge) ? Eller tänkte du att produkterna skulle bara hålla sig till Sverige?
  Sista frågan är; Vad är ditt bästa tips till att starta ett företag?
  Tacksam för svar, då jag är nyfiken på hur du tänker för jag är själv taggad på att starta ett företag. Vet heller inte om du skrivit några tidigare inlägg om hur det är att ha ett eget företag eller tips. Någon som vet och kanske kan länka inlägget?

  Tack igen ! Från en 15-åring tjej som ska starta ett eget företag i framtiden!

 4. Sofia skriver:

  Du är ju bara för Grym!

 5. anna skriver:

  Grattis! Fantastiskt jobbat!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..