Hello Zurich

Inatt har Sally hostat i princip hela natten, samma hosta som Gillis har haft men allt blir värre i den där lilla kroppen. Tyckte så synd om henne när hon bara ville sova. Jag ville också sova men det blev inte mer än tre timmar. Kände mig bakfull när jag klev upp imorse, lite sömn ger samma känsla. Klädde på mig och hoppade in i taxin och åkte mot arlanda direkt. Har haft lite strul med biljetter och att komma med flighten men nu är jag här och jag tog ett frukost-stopp på Joe & The Juice, bad om en extra shot i min cappuccino. Beställde en grillad smörgås med tonfisk och avocado och en juice som heter Go away doc, kändes väldigt passande nu men hostiga barn och sjuka kollegor. Allt blir lättare med en god och rejäl frukost i magen!

 

IMG_3629

 

Nu blir det strax en flight mot Zürich. Sedan ska jag till salongen Scandinavia Hair för att prata ihop mig med Anna och Serafin inför kvällens event hos dom (LCC säljs där, därav eventet). Har även en intervju med Schweiz motsvarighet till Veckorevyn, superkul.

 1. Sara skriver:

  Som någon skrev tidigare, smör funkar jätte bra mot hosta , fast jag har dock aldrig smörjt pannan det kan inte behövas, men rygg och bröst innan de ska sova och gärna någon gång till under natten, ta bara inte den finaste pyjamasen för det luktar lite och kan vara svårt att få bort i tvätten, har själv 3 barn på 2,3,6 år!!’
  Du är en fantastisk person!
  Kram kram

 2. Emma skriver:

  Som flera skriver. Testa hackad lök i en skål. Häll lite kokat vatten över, bara lite, ska inte täcka löken utan bara lite på botten. Ställ vid huvudändan… Sjukt men funkar!!

 3. Min dotter hade mycket hosta förra året.. Speciellt i början på förkyldning. Kollade upp å det visade sig vara förkyldningsastma ..
  Nu har vi kortison, aromir å bricanyl utskrivet.. Det är som natt å dag!

 4. R skriver:

  Inte samma hosta men kanske likadan

  1. lill skriver:

   Så skönt för dig att få påpeka det, vi andra förstod

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..