ANNONS

Hello Zurich

/

Inatt har Sally hostat i princip hela natten, samma hosta som Gillis har haft men allt blir värre i den där lilla kroppen. Tyckte så synd om henne när hon bara ville sova. Jag ville också sova men det blev inte mer än tre timmar. Kände mig bakfull när jag klev upp imorse, lite sömn ger samma känsla. Klädde på mig och hoppade in i taxin och åkte mot arlanda direkt. Har haft lite strul med biljetter och att komma med flighten men nu är jag här och jag tog ett frukost-stopp på Joe & The Juice, bad om en extra shot i min cappuccino. Beställde en grillad smörgås med tonfisk och avocado och en juice som heter Go away doc, kändes väldigt passande nu men hostiga barn och sjuka kollegor. Allt blir lättare med en god och rejäl frukost i magen!

IMG_3629

Nu blir det strax en flight mot Zürich. Sedan ska jag till salongen Scandinavia Hair för att prata ihop mig med Anna och Serafin inför kvällens event hos dom (LCC säljs där, därav eventet). Har även en intervju med Schweiz motsvarighet till Veckorevyn, superkul.

22
1

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00