ANNONS

Annabelle

/

Himla kul att bli intervjuad av en Schweizisk tidning, Annabelle. Språket har flutit på, det går bättre än vad jag trodde. Såklart blir det grammatiska fel men det stör mig inte så länge samtalet flyter. Vi pratade om mig, Löwengrip Care & Color och samarbetet med Scandinavia Hair. Ska bli kul att se resultatet. Efter samtalet så ropade dom in en svensk kollega och frågade om hon visste vem jag var.  Gissa om jag satt som på nålar. Där har jag berättat om bloggens storlek och resan i Sverige och så kanske deras kollega inte har någon aning , rycker på axlarna när hon ser mitt face och går därifrån…

 


  

 

… Men hon visste om bloggen och hade läst några inlägg för ett tag sedan, puh 🙂 

 


 

Skulle gissa att Tamedia är deras motsvarighet till Bonniers tidskrifter. Pampig entré. Mina kläder är ifrån Zara. Blev kär i kappan och köpte den och byxorna utan att prova (inget tålamod) men dom fungerade. Byxorna blev dock lite mer chinos än kostymbrallor. Väska Mulberrys modell Lana del Rey. Nu har jag 30 minuter på hotellet att fixa ordning mig. Ingen powernap tyvärr men jag är pigg av all glädje. Kul dag! 

20
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00