Snorigt barn och handkräm

Vi har en halvsjuk kille hemma så jag kom iväg lite senare till jobbet. Gillis har ingen feber men verkade lite hängig så han fick stanna hemma med Sally och vår nanny. Vi har varit så skonade från sjuka barn trots två olika förskolor, har ingen aning om varför men jag kan räkna dagarna vi har vabbat på en hand. Min enda gissning är att jag inte är så brydd kring smuts och att vi är ute mycket. Alltså hemmet städas två gånger i veckan och vi tvättar händerna ofta men annars om tillexempel en banan faller till marken ute så borstar jag bara av gruset och sedan kan jag eller han äta den. Jag är inte så känslig. Jag har snarare en 15 sekunders regel än tre.

 

IMG_3593

 

Såhär såg jag ut i kontorshissen. Kappa från Samsoe Samsor, halsduk Lindex. Min Speedy från LV har jag fått en ny kärlek till, den sväljer det mesta.

 

IMG_3592

 

Under morgonen har jag gått igenom vad jag ska säga på eventet imorgon! Jag måste bara få hylla vår Get a Grip, vår handkräm är verkligen fantastisk. Det är den godaste doft jag vet och kladdar inte.

 1. Jo om man har sina barn hemma i vabruari så blir ju ingen vab.. Lugn ni får er beskärda del 😉
  Mat på marken , mysigt när det hamnat i en spottloska eller en hund kissat där .. Ha ha .. Du e rolig du!

 2. Lisa skriver:

  Jag håller med om handkrämen. Köpte den i påskpresent till mig själv! Det är den bästa jag har provat. Inte ens dom där dyrare från Apoteket slår denna (för min hy.) Mina torra händer suger åt sig av krämen direkt och blir mjuka på ett kick! Samt doftar himmelskt. Inget kladd, helt fantastiskt! Tack för det. 🙂

 3. Maggan skriver:

  Är jag den enda som inte klarar din handkräm? Alla övriga produkter jag provat är jättebra men klarade inte lukten på handkrämen, alldeles för stickg, blev tungt att andas och stack i halsen..

 4. Anna skriver:

  Nej smuts och bakterier har kanske inget med virussjukdomar att göra. Men däremot utsätt vi för alldeles för lite bakterier idag, vilket leder till en sämre bakterieflora, som i sin tur kan leda till fler allergier exempelvis. Så att utsätta sig och sina barn för lite banan som legat på marken i några sekunder är knappast farligt.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..