ANNONS

Snorigt barn och handkräm

/

Vi har en halvsjuk kille hemma så jag kom iväg lite senare till jobbet. Gillis har ingen feber men verkade lite hängig så han fick stanna hemma med Sally och vår nanny. Vi har varit så skonade från sjuka barn trots två olika förskolor, har ingen aning om varför men jag kan räkna dagarna vi har vabbat på en hand. Min enda gissning är att jag inte är så brydd kring smuts och att vi är ute mycket. Alltså hemmet städas två gånger i veckan och vi tvättar händerna ofta men annars om tillexempel en banan faller till marken ute så borstar jag bara av gruset och sedan kan jag eller han äta den. Jag är inte så känslig. Jag har snarare en 15 sekunders regel än tre.

IMG_3593

Såhär såg jag ut i kontorshissen. Kappa från Samsoe Samsor, halsduk Lindex. Min Speedy från LV har jag fått en ny kärlek till, den sväljer det mesta.

IMG_3592

Under morgonen har jag gått igenom vad jag ska säga på eventet imorgon! Jag måste bara få hylla vår Get a Grip, vår handkräm är verkligen fantastisk. Det är den godaste doft jag vet och kladdar inte.

24
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00