Kontor/gästrum

Jag har hämtat min dator och det betyder att ni kan få se lite nya bilder från vårt hem! Senaste tillskottet är ju att garaget blev delat i hälften för att få till ett kontor.

 

IMG_3603

 

Såhär såg garaget ut innan. Grönt golv och synliga rör. Det är 30 kvm och rymmer två bilar på längden.

 

IMG_3602

 

Och såhär blev det efter att garaget blev avdelat samt fick ett golv och nya väggar. Den dagen i säljer kan nya ägaren köra in en bil vilket är bra.

.. Och såhär blev resultatet … *Trumvirvel*:

 

Skärmavbild 2016-03-29 kl. 12.30.44

 

.. Tadaa! Snacka om att använda kvadraten lite klokare och utifrån våra behov. Rummet fick samma trägolv som i vårt hus men vi la inte fiskben här inne på grund av tidsbrist däremot blev det golvärme. Jag ville ha lite mörkblått här inne men ändå passa resten av huset i färger och bästa Ida gjorde ena väggen med mörkblå gardiner från Jotex. Att hitta rätt bäddsoffa är svårt för den ska vara fin och skön (många är hemska att sova i). Vi hittade vår hos Furniturebox och är 1,60 bred vilket är perfekt när par sover över.

 

Skärmavbild 2016-03-29 kl. 12.31.23

 

Bordet är en bänk egentligen från Jotex och väldigt lätt och enkel att lyfta bort när bäddsoffan ska ut. La fram bröllopstidningen för att Robin och Matilda som sov över förut ska ju gifta sig snart! Mattan är otroligt mjuk att gå på (leka på) och är också ifrån Jotex.

 

Skärmavbild 2016-03-29 kl. 12.31.30

 

Hello ordning i livet! Räkning samt alla papper för bolagen jag är engagerad i får nu nya hem. Allt kontorsmaterial är ifrån Bookbinders Design. Stringbokhyllan är rester från den vi hade i vår lägenhet samt lite nytt (finns hos Rum21 om ni undrar). Det som är kul med String är att man kan göra den väldigt personlig. Den är också nätt vilket passar många mindre rum, bokhyllan tar inte över.

 

Skärmavbild 2016-03-29 kl. 12.32.43

 

Lampa från Northern Lighting 

 

Skärmavbild 2016-03-29 kl. 12.32.30

 

Lådor från House Doctor

 

Skärmavbild 2016-03-29 kl. 12.31.38
Skärmavbild 2016-03-29 kl. 12.47.51

 

Skåp (lite trångt med går att öppna) från Decotique och lampa från Sävedalens Belysning

 

Skärmavbild 2016-03-29 kl. 12.47.35

 

Mönstrad blå kudde från Chhatwal & Jonsson. Tack bästa Ida, här kommer jag att trivas. Alla bilder från kontoret: Sofia Törnqvist 

 1. Elina skriver:

  Hej Bella!
  Så himla fint ni fått! Det är så att jag är ute efter en bäddsoffa och denna ser supersnygg ut. Ser att den finns i beige och mörkgrå så antar att du har beige? Men den ser nästan ljusgrå ut, hur upplever du den? Vill helst ha En ljusgrå. Vore väldigt tacksam för svar, så vi slipper välja fel 🙂
  Tack för att du är så inspirerande! Massor av kramar till dig

 2. Oh så fint och praktiskt det blev! Nu blev jag själv inspirerad till att göra om hemma hos oss!! 🙂

 3. Supersnyggt! Måste bara fråga, vet du var Ida köpt listen framför gardinerna??

 4. Emma skriver:

  Skåp där det är trångt? Varför? Ida bryr sig bara om design än funktion. Kolla bara era stolar vid köksön.

  Som många andra skrivit så skulle inte jag heller känna mig trygg med att havalla mina viktiga papper inlåsta med mina gäster. Alla är nyfikna. Även de bästa vännerna.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..