Vardagsprank

Jag ber om ursäkt för en tråkig blogg under påskledigheten men det har varit så härligt att ha tid för familjen. Imorgon blir allt som vanligt igen. Vi har varit ute mestadelen av dagen. Det är vindstilla vid vår ena vägg ute och där har det nästan känts som sommar.
 


 

Odd ska alltid skämma ut mig genom att sätta på hög väldigt dålig musik om det kommer förbi en människa när jag sitter ute. Senast spelade han ”I’m too sexy”. Alltså, det är inte mycket som jag tycker är pinsamt men att nicka ett hej mot nya grannar med en märklig låt i bakgrunden som liksom dånar.. Haha! Det bästa är när jag kan ha is i magen och liksom inte låtsas om någonting. Då faller hans prank hehe men helst av allt vill jag springa efter grannarna …

 1. haha springa efter grannarna, som om de inte verkar ännu med som en konstig familj då :*D hahahaha va kul bella du gav mig ett gott skratt 🙂

 2. Linnea skriver:

  Glöm inte beskära ert äppleträd Bella. Ganska lätt att göra själv och ännu lättare om man anlitar ngn. Men det ska göras nu väldigt snart.

  Vill du göra det lite själv kan du börja med att klippa av ( med sekatör) alla skott som står rakt upp, spröten liksom. Personligen älskar jag att beskära våra träd, säkert vårtecken och nästan som terapi att få klippa, rensa och forma träden vi sedan njuter sv hela sommaren 🙂

  Men som sagt, det är hög tid att göra det nu innan blad och blomknopparna kommer. ( har ni lavendel i trädgården, eller blomsterbuskar är det dags där med. Rosor tex kan man vänta lite till på 🙂

  Lycka till. Så fantastiskt härligt för er familj att äntligen ha en egen trädgård!

 3. Ida skriver:

  Haha fantastiskt roligt med musiken! skrattar högt här hemma… Tack för en fantastisk blogg!

 4. Emma skriver:

  Hahaha!! Min man kan göra precis så fast när vi sitter i bilen och åker i stan, tänk Hamngatan i rusningstrafik och han sätter på någon gammal slagdänga på högsta volym samtidigt som han drar ner mitt fönster när jag sitter i baksätet. Fast jag är över 30 så dör jag av pinsamhet.. Nu när man tänker på det så är det ju sjukt roligt.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..