ANNONS

Vardagsprank

/

Jag ber om ursäkt för en tråkig blogg under påskledigheten men det har varit så härligt att ha tid för familjen. Imorgon blir allt som vanligt igen. Vi har varit ute mestadelen av dagen. Det är vindstilla vid vår ena vägg ute och där har det nästan känts som sommar.
 


 

Odd ska alltid skämma ut mig genom att sätta på hög väldigt dålig musik om det kommer förbi en människa när jag sitter ute. Senast spelade han ”I’m too sexy”. Alltså, det är inte mycket som jag tycker är pinsamt men att nicka ett hej mot nya grannar med en märklig låt i bakgrunden som liksom dånar.. Haha! Det bästa är när jag kan ha is i magen och liksom inte låtsas om någonting. Då faller hans prank hehe men helst av allt vill jag springa efter grannarna …

32
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00