ANNONS

Lite allt möjligt

/

Barnen sover äntligen, hemmet är städat och det är dags för jobb tills 30 grader i Februari börjar. Det är skönt att bara få undan lite så jag inte blir begravd med mail imorgon när jag är på kontoret. Det kommer att bli en kort vecka för mig, dels är det ju redan tisdag imorgon samt att jag är hemma med barnen på fredagar. Men utöver det så åker jag till Zurich på onsdag, ett dygn för att ha ett event på Scandinavia Hair som är en salong där som säljer Löwengrip Care & Color. Jag insåg typ nu att eventet såklart kommer att vara på engelska så jag kommer behöva öva lite på det jag ska säga på plats. Språk är som ni vet inte min starka sida, därför känns det också extra kul. Jag mår bra av när jag får lämna min trygghetszon då och då.

Jag tittade på klipp när Zara Larsson sitter i morgonshower utomlands och blir intervjuad. Jag sparade de klippen i mitt mentala arkiv för inspiration och pepp. Sådär avslappnad vill jag också vara på ett annat språk. Skönt att ha en tydlig målbild. Vad gör jag då för att bli bättre? Jag lyssnar på engelska poddar, tar fler och fler möten på engelska och sätter mig i situationer där engelska är ett måste. Det blir bättre.

IMG_3579

En helt annan sak, jag ser att det kommer kommentarer om min vikt ibland, även en hel del mail. Ni har skrivit att jag har gått ner i vikt men det är inget jag har märkt av. Man gör ju sällan det. Jag ställde mig dock på vågen i helgen sedan graviditeten och ni hade rätt, jag gått ner i vikt efter att Sally föddes. Jag ligger lite under min vikt som jag hade innan henne också men det är inte så konstigt när man har två barn. Jag sitter ju aldrig still. Kroppen har också förändrats. Jag har inte samma kropp som innan barnen. Jag är rakare nu och mindre former. Varför har jag ingen aning om och jag bryr mig inte heller ett dugg. Jag har alltid tyckt om mig själv oavsett kilo, bröstens size eller antal finnar i ansiktet.

Hur jag ser ut är en väldigt liten del av vad som är jag. Det är befriande att känna så. Jag är mer fokuserad på min hjärna och vilka tankar jag ägnar tid åt under dagarna. Det jag tänker på och det jag presterar, det är betydligt mera jag än det skinn jag lever i.

Däremot kan jag lova er att jag aldrig någonsin kommer att gå på en diet, utesluta mat eller ge upp fika och godis. Vissa människor mår bättre av att dra ner på sockret men goda saker är en stor del av mitt liv. Speciellt sedan jag fick barn. Får jag inte fika med något varje dag så blir allt tråkigt. Dessutom har jag aldrig riktigt frossat, äter man sånt man gillar hela tiden så kommer ju aldrig ett äta-tills-man-mår-illa-behov. Jag har alltid varit en gottegris men jag är en gottegris som rör på mig mycket i min vardag, därför går det ihop. 

69
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00