ANNONS

Bästa starten

/

Jag gick ut tidigt imorse, vädret närmade sig tio grader och jag ville bara ut och njuta. Barnen hängde på och vi gjorde en picknick och tog en promenad mot Kottlasjön, det ligger rätt nära men när vi går i Gillis tempo tar det längre tid såklart. Vi hälsade på hundar och lyssnade in fåglar, jag är inte van att höra deras läten såhär. Det är inte lika tydligt när man bor i stan, bullret tar över. Men kvittret är fantastiskt. Sally sov och vi gungade och hälsade på ankor vid vattnet. Solen gav mig en massa energi och glädje. Härligt.
 


 
Det är inte två-barns-svett i ansiktet för en gång skull utan mitt fuktserum från LCC hehe.. Tack förresten för alla serie-tips! Får se vilken vi börjar med.

23
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00