ANNONS

Odd 28 år

/

Åh. Tack till mig själv för att vi kom iväg! Vi behövde det här. Det var efter frukosten med Bindefeld på Ett Hem som jag fick ett infall och bokade in oss till Odds födelsedag. Först tänkte jag vara överraska Odd med färdigpackade väskor men sedan tänkte jag att det kanske var schysst att låta honom få veta att vi ska bort från barnen. Hur som helst så gick avvinkningen jättebra och det var inte lika tufft att lämna som jag hade trott. Vi höjde musiken i bilen och njöt istället.
 


 

Vi checkade in och tog det lugnt ett par timmar, badade på rummet, drack lite champagne och umgicks. Vid middagstid (vi åt på hotellet) så gjorde vi oss ordning i lugn och ro (bara en sådan sak!) och gick ner och tog en fördrink. Sedan väntade en fem rättersmiddag i orangeriet. Allt var så gott. Från början så var tanken att vi skulle ut och bli fulla ihop och stänga en nattklubb. Men … Sedan slog verkligheten in och vi bestämde oss för att gå upp på rummet vid halv nio och se House Of Cards hehe. Trötta päron. Men det var så mysigt att krypa ner i en säng och veta att vi skulle få sova tills vi vakande av oss själva.
 


 

Följ mig på snap om ni vill ”ilowengrip”. Jag lägger ut mycket klipp där hela tiden. Väldigt kul.
  

Och visst sov vi ut, ända till nio. Eller egentligen var klockan åtta på grund av sommartiden. Efter 2,5 år med barn är det svårt att sova längre. Vid tio hade jag beställt frukost på sängen med tårta och åh så härligt det var att äta massor och titta klart på House of Cards i morgonrock. Odd fick en liten present också.
 


 

Hur som helst, grattis min fina man och tack för ett dygn tillsammans. Det behövde vi. Nu hämtar vi kidsen 🙂

44
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00