ANNONS

Lilla Gumman

/

Idag har vi firat Odd här hemma. Nästan hela Spångbergsklanen kom över på årets första grillmiddag och tårta. Min svärfar jagar så vi fick kött från honom, så himla gott. Odd invigde vår grill och nu hoppas jag att den kan vara igång till september hehe. Det var faktiskt jag som tog initiativet till en Weber-grill. Det är ju ofta kvinnan som tar beslutet kring stora köp i en familj och så var det även denna gång. Jag kan ju nada om gasolgrillar, precis som att jag kunde nada om bilar. Men det är ju kul att läsa på, jämföra och göra research. Och efter att denna hamnade på Bäst i test så fick det bli denna. Det var inte så snordyrt som jag trodde. Odd döpte förresten grillen till Lilla Gumman. Det jag dock inte förstår är om gasol-tunnan verkligen ska stå ute jämt? Jag hittar inga texter om att ta in den men den sprängs inte av att stå i solljus eller något? 

 

 
 

Nu är det färdigstädat, barnen sover och Odd och jag ska välja en ny tv-serie. Stort beslut. Vi har plöjt House of Cards och herregud så bra säsong fyra var. Det är världens bästa serie. På plats två kommer The Americans. Breaking Bad på nummer tre tror jag. Känns svårt att hitta något roligt att se på just nu. Games of Thrones och Homeland gillade vi inte. Tips? 

318
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00