Lilla Gumman

Idag har vi firat Odd här hemma. Nästan hela Spångbergsklanen kom över på årets första grillmiddag och tårta. Min svärfar jagar så vi fick kött från honom, så himla gott. Odd invigde vår grill och nu hoppas jag att den kan vara igång till september hehe. Det var faktiskt jag som tog initiativet till en Weber-grill. Det är ju ofta kvinnan som tar beslutet kring stora köp i en familj och så var det även denna gång. Jag kan ju nada om gasolgrillar, precis som att jag kunde nada om bilar. Men det är ju kul att läsa på, jämföra och göra research. Och efter att denna hamnade på Bäst i test så fick det bli denna. Det var inte så snordyrt som jag trodde. Odd döpte förresten grillen till Lilla Gumman. Det jag dock inte förstår är om gasol-tunnan verkligen ska stå ute jämt? Jag hittar inga texter om att ta in den men den sprängs inte av att stå i solljus eller något? 

 

 
 

Nu är det färdigstädat, barnen sover och Odd och jag ska välja en ny tv-serie. Stort beslut. Vi har plöjt House of Cards och herregud så bra säsong fyra var. Det är världens bästa serie. På plats två kommer The Americans. Breaking Bad på nummer tre tror jag. Känns svårt att hitta något roligt att se på just nu. Games of Thrones och Homeland gillade vi inte. Tips? 

 1. Maria skriver:

  American Crime!

 2. sandra skriver:

  HBOs serie Billions är bra!! Tycker den är en aning bättre än House of Cards.. 🙂

 3. Enma skriver:

  Bates motel

 4. anonym skriver:

  Skaffa en egen serie på youtube 🙂

 5. Alicia skriver:

  Downton Abbey. Det är allt jag säger. Det finns en anledning till att den anses som en av dom bästa serierna som någonsin gjort i hela världen, och det är den största serien som funnits i Europa. Den gör hela ens liv 2000 gånger bättre. Annars How to get away with murder eller Grey’s.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..