ANNONS

Dags för vårt dygn

/

…. Och vi är iväg! Eller mot mamma. Bilen är packad med två små förväntansfulla barn och en rejäl väska som innehåller packning för en vecka typ. Blir väl så när man ska lämna bort för första gången. Odd och jag har gått på nålar hemma för att inte börja tjafsa inför vår dag. Det är så mycket förväntan i luften och när man ska komma iväg hela familjen uppstår de ofta irritationer men vi båda har skitit i småsaker för vår skull, puh. Tänk att det ska krävas så mycket energimässigt att lämna bort barnen. Det är känslor inblandade, det ska vara rätt vällingflaska, egen kudde etc. Kanske blir det såhär i början. Jag ser fram emot när vi har vinkat hejdå och Odd och jag kan slappna av och njuta av ett dygn utan ansvar och bara varandra. Känns overkligt 🙂

 

 

Jacka Zara, topp och skor HM, jeans NYDJ

39
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00