Dags för vårt dygn

…. Och vi är iväg! Eller mot mamma. Bilen är packad med två små förväntansfulla barn och en rejäl väska som innehåller packning för en vecka typ. Blir väl så när man ska lämna bort för första gången. Odd och jag har gått på nålar hemma för att inte börja tjafsa inför vår dag. Det är så mycket förväntan i luften och när man ska komma iväg hela familjen uppstår de ofta irritationer men vi båda har skitit i småsaker för vår skull, puh. Tänk att det ska krävas så mycket energimässigt att lämna bort barnen. Det är känslor inblandade, det ska vara rätt vällingflaska, egen kudde etc. Kanske blir det såhär i början. Jag ser fram emot när vi har vinkat hejdå och Odd och jag kan slappna av och njuta av ett dygn utan ansvar och bara varandra. Känns overkligt 🙂

 

 

Jacka Zara, topp och skor HM, jeans NYDJ

 1. Vad härligt med liten egentid för varandra!

  Man måste kunna ge varandra det också, även tillsammans från barnen. Att kunna, som du säger, slappna av lite. Barnen kommer att ha det prima hos din mamma 🙂

  Ha en trevlig stund bara ni två! <3

 2. Varför inte ha barnvakten hos er? Barnen är i sin vanliga miljö och allt finns. Underlättar massor 🙂

  1. tintin skriver:

   Tror du det är farligt om barnen inte är i sin vanliga miljö?

 3. Wilma skriver:

  Önskar att jag också hade så ljust och fint hår, supersnyggt!

 4. Lisa skriver:

  Hur har du gått ner så mycket i vikt? Tips?

  1. frida skriver:

   Skaffa aktiva småbarn;)

 5. Anna skriver:

  Det blir enklare när man vant sig o barnet är lite större. Jag packar endast kläder till min 2,5-åring när hon ska vara hos mina föräldrar nu. Allt annat är upp till dem, behöver inte vars exakt lika hemma som hos dem. Har lämnat en vällingflaska där bara som alltid står där. Som tur har hon inget speciellt favvogosedjur, hon brukar låna ngt hos dem. De har kittat med egna leksaker (mina gamla). Tänker att mkt handlar om att ge barnvakten förtroende, att de får göra som de vill, jag bryr mig bara så länge de har det bra tillsammans. Men olika barnvakter är olika, farmor o farfar är inte lika självgående…de gav henne kall barnmat en gång (för vi hade inte sagt att den skulle värmas) o bara ”nä hon ville inte ha lunch”

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..