Andra matvanor…

Det blev en väldigt härlig långfredag hos oss, lek i en park nära med Gillis och svärföräldrarna kom över på kaffe. Jag skulle kunna bo under samma tak som mina svärisar, det skulle kanske inte Odd vilja hehe men jag älskar dom verkligen. Jag har ju hört storys med svärmödrar som ska lägga sig i det mesta när man får barn och jag kommer ihåg när Gillis var nyfödd och allt var så nytt. Då frågade jag Siri som hon heter om råd kring amning och allt vad det kunde vara. Men jag fick svaret: ”Bella, ge det lite tid så hittar du ditt sätt som fungerar bäst för er, du grejar det”. Dom orden var viktiga där och då för dom gav mig självförtroende att lita på min egen mammaförmåga fastän det var andra kvinnor i rummet som hade mer erfarenhet.
  

Odds förrätt idag, tryffelchips från Tartuflanghe, vispad créme fraise, löjrom och dill. Till och med Gillis älskar det. Fick dock lite panik när Gillis sa ”mer löjjom mamma”. Vad är det för unge vi uppfostrar… Det får bli pastaringar i tomatsås på burk som kompensation imorgon, det åt jag som barn. 🙂

 1. Ylva skriver:

  Haha, när jag och min bror gick på föris så fick vi frågan vad som vi tycker bäst om att äta och då svarade vi vitmögelost respektive blåmögelost

 2. Sofia skriver:

  Haha! Dyr i drift!

 3. Lise skriver:

  For en fin familie! ☺️ Hysterisk morsomt med små, gastronomiske opplevelser for småtassene

 4. Ebba skriver:

  Kallades för ”Ebba löjrom” när jag var liten då några vänner till familjen drev restaurang tvärs över gatan där vi bodde under mina första ~4 år 😀 älskade löjrom och fick alltid följa med ut i köket när de gjorde iordning min löjromstoast, haha! Men jag blev såklart en allätare trots det & gillade mamma scans köttbullar med snabbmakaroner också, så det är ingen fara. Jag lovar 😉

 5. Sandra skriver:

  Lite som min lillasyster som vid hummerpremiären utbrister (efter att ha ätit upp sin) ”Kan man få en till?”

  Hon fick äta mer räkor och baugette.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..