ANNONS

Andra matvanor…

/

Det blev en väldigt härlig långfredag hos oss, lek i en park nära med Gillis och svärföräldrarna kom över på kaffe. Jag skulle kunna bo under samma tak som mina svärisar, det skulle kanske inte Odd vilja hehe men jag älskar dom verkligen. Jag har ju hört storys med svärmödrar som ska lägga sig i det mesta när man får barn och jag kommer ihåg när Gillis var nyfödd och allt var så nytt. Då frågade jag Siri som hon heter om råd kring amning och allt vad det kunde vara. Men jag fick svaret: ”Bella, ge det lite tid så hittar du ditt sätt som fungerar bäst för er, du grejar det”. Dom orden var viktiga där och då för dom gav mig självförtroende att lita på min egen mammaförmåga fastän det var andra kvinnor i rummet som hade mer erfarenhet.
  

Odds förrätt idag, tryffelchips från Tartuflanghe, vispad créme fraise, löjrom och dill. Till och med Gillis älskar det. Fick dock lite panik när Gillis sa ”mer löjjom mamma”. Vad är det för unge vi uppfostrar… Det får bli pastaringar i tomatsås på burk som kompensation imorgon, det åt jag som barn. 🙂

73
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00