ANNONS

Den galna kvinnan

/

Idag kom våren tillbaka! Sally och jag satt på trappan där det är helt vindstilla och njöt av vädret med kaffet och klämmis. Efter lunch hämtade vi Gillis och körde till Elfvik som ligger längst ut på Lidingö. Eller det är ju en ö så det finns mycket som är längst ut men det är en bit bort. Jag hade aldrig varit där innan men många av er har tipsat mig. Stället var perfekt för Gillis och Liv. Dom sprang runt bland hönorna, tittade på kaniner, får och traktorer och så fikade vi i solen. Mysigt. 

 

  
  
 

Tur att det inte blev en rump-show hehe. Elfvik kommer vi helt klart tillbaka till. När vi kom hem så fick vi besök av påskkärringar, så roligt. Jag var nog lite övertaggad, hoppas jag inte får ett rykte om mig som den galna kvinnan på hörnet. Jag sa nämligen lite för entusiatiskt ”TA MER GODIS BARN”. Flera gånger. Lite creepy när jag tänker efter. Köpte godis som hade plast runt i alla fall. När jag var barn så var det en gubbe som alltid gav sin överblivna medicin, det var creepy. 

43
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00