Den galna kvinnan

Idag kom våren tillbaka! Sally och jag satt på trappan där det är helt vindstilla och njöt av vädret med kaffet och klämmis. Efter lunch hämtade vi Gillis och körde till Elfvik som ligger längst ut på Lidingö. Eller det är ju en ö så det finns mycket som är längst ut men det är en bit bort. Jag hade aldrig varit där innan men många av er har tipsat mig. Stället var perfekt för Gillis och Liv. Dom sprang runt bland hönorna, tittade på kaniner, får och traktorer och så fikade vi i solen. Mysigt. 

 

  
  
 

Tur att det inte blev en rump-show hehe. Elfvik kommer vi helt klart tillbaka till. När vi kom hem så fick vi besök av påskkärringar, så roligt. Jag var nog lite övertaggad, hoppas jag inte får ett rykte om mig som den galna kvinnan på hörnet. Jag sa nämligen lite för entusiatiskt ”TA MER GODIS BARN”. Flera gånger. Lite creepy när jag tänker efter. Köpte godis som hade plast runt i alla fall. När jag var barn så var det en gubbe som alltid gav sin överblivna medicin, det var creepy. 

 1. Det låter som att ni har hittat ett av era ”smultronställen”! Det ser jättemysigt ut på bilderna! Kul med påskkärringar! Jag fattar inte varför gubben delade ut sin medicin, låter helläskigt! Kram och glad påsk!

 2. Ida skriver:

  Sån igenkänningsfaktor! Vi firar första påsken i vårt nyköpta hus och jag var sååå taggad på påskkärringar. Jag hade precis som du bara godisar med papper på och hade säkert köpt en kilo. När klockan var 18:30 hade inga barn kommit pch jag var så besviken. Då ringer det på dörren och både jag och min 1 1/2åring blir helt exalterade. När frågan om hur många man fick ta kom upp svarade jag! ”7 kanske räcker det?” Då log dom sitt bredaste tandlösa leende och sa att de var jättebra och jättemånga, då ropade jag ”Ta fler! Ta huuuur många ni vill”
  Min man kallar mig grannskapets feeder!

 3. anonym skriver:

  Det spelar ingen roll om det är plast runt godis. I dagens samhälle skulle jag aldrig låta våra döttrar påska mer än hos de vi känner riktigt väl utan och innan.
  Elfviks är mysigt.

 4. Vilken snygg tröja! Var kommer den ifrån?

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..