Malaga nästa vecka

… Landat! Det var länge sedan jag flög över dagen till ett möte. Innan jag blev mamma så var det i bland 1-2 turer i veckan vilket jag tyckte slet lite på kropp och själ efter några år. Men det var en helt annan vardag med föreläsningar stup i kvarten. Vardagen idag är lite lugnare men jobbresorna består. Jag har glömt att berätta att Löwengrip Care & Color ska till Málaga nästa vecka. Vi har hyrt ett stort hus vid stranden och ska ha konferens och teambuilda lite. Så roligt.

 

IMG_1405

 

Jag och Odd har klurat lite hur vi ska pussla ihop vardagen när jag är borta. Resan bokades i september förra året och situationen hemma såg lite annorlunda ut då. Det är Odds andra jobbvecka på nya jobbet och Gillis har precis börjat på nya förskolan. Det är inte läge att åka hela familjen. Vi kom fram till att jag åker med Sally och att vår fantastiska nanny Emma hämtar Gillis vid tre och är med honom tills att Odd är hemma strax efter fem. Då slipper vi rycka upp Gillis och att resa själv med Sally är forfarande enkelt fast hon närmar sig ett år. Mina kollegor är vana att umgås med mina barn, det finns inte riktigt något alternativ vissa dagar. När man jobbar i ett litet bolag så blir det så. Sally och jag har ett eget rum i villan och hon får krypa runt (eller snart gå?) medan vi kör möten. Blir himla mysigt!

 

… Touch down! It’s been a long time since I flew over to a meeting just for the day. Before I became a mum, it could be 1-2 trips a week, which I felt was quite tiring for both body and soul after a few years. But my daily life was totally different back then with lectures every five minutes. Today our day to day life is a bit calmer, but the business trips still need to happen. I have forgotten to tell you that Löwengrip Care & Color are heading to Malaga next week. We’ve rented a big house on the beach, where we’ll have a conference and do some team building. Great fun.
Odd and I have been pondering about how we can make our daily routine work when I’m away. The trip was booked last September and our situation at home was not quite the same as it is now. This is Odd’s second week at his new job and Gillis has just started nursery. This is not the time to fly off with the whole family. We’ve decided that I’ll take Sally with me and our fabulous nanny, Emma, will pick Gillis up at three and stay with him until Odd gets home just after 5pm. That way we don’t have to disrupt Gillis and for me to travel alone with Sally is still easy, even if she’s nearly a year old. My colleagues are used to spending time with my kids, some days there simply aren’t any other alternatives. When you work in a small company, that’s just the way it is. Sally and I will have our own room in the villa and she can crawl around (or walk soon?) while we are having our meetings. Will be lovely and cosy!

 1. Fatima skriver:

  Åh, Malaga!
  Jag var i Malaga förra året och det är jätte fint. Bodde egentligen utanför själva Malaga i Benamadena (förort) och Gud så fint det är! Mysiga kaféen hittar man i innestan och kul shopping.

 2. Manda skriver:

  Malaga är så fint!! Tips till er, åk inte ut på vishan & explora. Ni kommer bli gråtfärdiga av hur mycket mer inavel hundar där är än inne i stan !
  Trevlig resa

 3. Mi skriver:

  Teambuildingsövningarna kommer inte bli speciellt effektiva om man behöver ta hänsyn till att det finns barn i närheten. Hoppas att ledaren är informerad om att det kan vara lite splittrat.
  Än om inte barnet märks just då så finns det i ditt huvud Bella. Tycker det är lite nonchalant med dina medarbetare att du inte ger allt på detta som jag antar att du förväntar dig att de skall göra. Ta med någon som tar hand om Sally det är inte för sent att fixa!

 4. Låter jättemysigt, har själv bott 3 år i Malaga, nu bor jag i Benalmadena Costa ( cirka 15-20 min avstånd med bil ) . Det är helt underbart här nere och Malaga, både nya hamnen och gamla stan är härligt att strosa runt i . Hoppas ni hinner med lite sightseeing 😉

  Kram Jess

 5. Aven fast jag kan tycka att dom flesta kommentarerna du fatt under det har inlagget ar trista och onodiga sa har ett par faktiskt stallt en VALDIGT relevant och bra fraga som du garna far svara pa – hur ar din syn pa saken om det hade varit dina medarbetare (alltsa inte Pingis som ar delagare, utan era anstallda) som behovt ta med sig sitt barn pa er team building-resa, eller pa moten, pa konferenser, till kontoret osv?

  1. jag svarade på det i inlägget efter. Självklart får anställa ta med barn!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..