ANNONS

Helsingfors

/

God morgon,

Pingis och jag flyger strax iväg till Helsingfors för ett spännande möte idag. Det finns ju en apoteksmarknad på andra sidan Östersjön också så det är helt klart en rolig dag. Det blir bara en blixtvisit tyvärr men det ska ändå bli kul att se lite utav staden. Sist jag var här så föreläste jag på ett business-event.

 

 

Good morning,
Pingis and I are about to fly off for Helsinki for an exciting meeting today. They obviously have a pharmacy market segment on the other side of the Baltic Sea too, so this is quite simply a great day. Sadly just a flying visit today, but it’ll still be great to see a bit of the city. Last time I was here, I was giving a lecture at a business event.

44
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00