Helsingfors

God morgon,

Pingis och jag flyger strax iväg till Helsingfors för ett spännande möte idag. Det finns ju en apoteksmarknad på andra sidan Östersjön också så det är helt klart en rolig dag. Det blir bara en blixtvisit tyvärr men det ska ändå bli kul att se lite utav staden. Sist jag var här så föreläste jag på ett business-event.

 

 

Good morning,
Pingis and I are about to fly off for Helsinki for an exciting meeting today. They obviously have a pharmacy market segment on the other side of the Baltic Sea too, so this is quite simply a great day. Sadly just a flying visit today, but it’ll still be great to see a bit of the city. Last time I was here, I was giving a lecture at a business event.

 1. Stina skriver:

  Du är helt galet snygg i håret!

 2. Linnea skriver:

  Fan vad vacker du är Bella! Och din stil är verkligen on point these days!

 3. Annika skriver:

  Jag har också hittills alltid fått köpa extra baggage då jag flugit hem från Stockholm för att få men alla LCC-prylar! 😀 Det finns ju Nordic Feel vilket funkar bra på produkter man redan provat men man vill ju kunna dofta och fingra på burkarna i en affär 🙂

 4. Jee vad roligt om LCC produkter skulle finnas att köpa i Finland också! Köpte typ upp hela lagret på kronans apotek senast jag var i Stockholm! Tummen upp! Hälsningar, en glad finne!

 5. vic skriver:

  Åhh så fin du är! Din skugga också! You go girl!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..