Lämna comfort zone

Åh vilken härlig söndag. Vi har inte gjort så mycket, åkt till återvinningen i Bromma och fikat med kardemummalängd på altanen med svärföräldrarna. Tog en promenad och lyssnade på senaste poddavsnittet av Veckans Bläcka. Jag hamnade tillslut vid Långängen, ett mysigt café som låg på promenadavstånd bort. Herregud så denna ö blir bättre och bättre för varje tur.
 


 

 

Till något ytligt men kul. Lack. Jag lämnar min comfort zone mer och mer och det är så spännande att testa nytt. Nu blev det en grå/lila/blå nyans som jag älskar. Lacket är riktigt fint till ett par jeans och blå tröja. Det är shellack som jag gjorde på Fingers & Toes, bredvid kontoret nära Sveavägen, så jag har tyvärr inget färgnummer att bjussa på.

  

Oh, what a wonderful Sunday. We haven’t been up to much: We went to the recycling centre in Bromma and had a coffee with my parents in law out on the terrace. Then I went for a walk and listened to the latest podcast episode of “Veckans Bläcka”. I ended up by a place called Långängen where there was a really cozy café. I like this island more and more every time I go exploring.

 

Now to something shallow but fun: Nail polish. I continue stepping outside my comfort zone, it’s so exciting trying something new. This time I went with a grey/blue/purple color that I love. It’s a perfect color to match with jeans and a blue shirt. It’s shellac, and I did it at Fingers & Toes, right by the office on Sveavägen. Unfortunately I don’t know the name of the polish.

 

  1. Så himla kul att du lyssnar på vår podd! kram!

  2. Har du fler poddar att tipsa om?

  3. Kajsa skriver:

    Till Bromma? Varför det? Stockby nya returpark (på Lidingö!) hade invigning i lördags. Supercoolt ställe faktiskt. Och närmare 🙂

  4. Sussi skriver:

    Ni har ett så vackert hus, varifrån kommer era svarta bar stolar? Tack för en fin och inspirerande blogg : )

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..