ANNONS

Bröllopsdags?

/

Vilken kväll det blev igår. Frans och Molly var ju helt fantastiska. Molly är ju alltid en stjärna men kul att se en nykomling. Jag märkte också att jag blivit äldre för mina modersinstinkter väcktes till liv när Frans sjöng. I vanliga fall, eller för några år sedan snarare så slungades liksom hjärtat tillbaka till jag var 13 år och kunde bli olyckligt kär i vem som helst och när som helst. Speciellt efter en mello-sång eller någon söt kille i Idolaudition. Idag är det inte längre så att tonårshjärtat slår utan mammahjärtat och jag tänker på den dagen Sally eller Gillis berättar att dom är förälskade i någon. Åh. Dom har så mycket häftigt som väntar. Jag hoppas att jag får vara bollplank eller stöd i deras framtida känsloliv.

… Till något annat:
Äntligen (!) går det att förbeställa Flattereds bröllopssko Maya som Lars Wallin har designat. Den är så vacker. Perfektion. Även tärnballerinan Alina i ljusrosa är otrolig. Modellerna kommer till Sverige vecka 15 men det går att förbeställa några få redan nu. Ni hittar all info på Flattereds sida 🙂


What a night yesterday. Frans and Molly were amazing. Molly is always a star, but it was fun to see someone new. I also noticed I’m older now because I could sense my maternal instinct coming alive when Frans was singing. A couple of years ago I would’ve remembered being 13 and unhappily in love. Especially if I saw some cute teenage boy sing on Swedish Idol. Today it’s not my teenage memories coming back when I see a young guy, it’s my maternal instinct. I’m just thinking about the day when Sally or Gillis will fall in love. Oh, they have so much ahead waiting for them. I hope they will always talk to me and let me support them.

…Moving on:

Finally (!) you can pre-order Flattered’s new wedding ballerina Maya, designed by Lars Wallin.

It’s so beautiful. Perfection. The light pink bridesmaid’s ballerina Alina is amazing as well. Both these models will be available in Sweden week 15 (April 11-17), but you can pre-order now. You will find all info at Flattered’s website.

68

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00